FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - DINAMO 0-2

FOTO + VIDEO Dinamo se impune fără emoții în deplasarea cu Juventus » Meci stricat de incidentele create de fanii dinamoviști

FOTO: RAED KRISHAN +11   FOTO
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 16:59

Dinamo s-a impus fără emoții în deplasarea cu Juventus București, 2-0, și continuă parcursul solid din play-out.

Dinamoviștii nu au excelat în prima repriză a partidei. Jucătorii lui Bratu nu au avut ocazii clare de a marca, ba chiar au fost la un pas să fie pedepsiți. Mahlangu a greșit o pasă simplă, mingea a ajuns la Marian Constantinescu, care a șutat în bară din câțiva metri.

Dinamoviștii s-au dezmeticit după pauză, iar dschiderea de scor a venit în minutul 64, când fundașul central Mihai Popescu a înscris superb cu capul, în urma unei centrări venite din corner.

Nistor a închis tabela în minutul 72, marcând cu un șut superb din interiorul careului după o pasă a lui Hanca.

Grație victoriei, Dinamo a acumulat 44 de puncte și conduce cu autoritate play-out-ul. De partea cealaltă, Juventus e pe ultimul loc, cu doar 16 puncte, și se îndreaptă cu pași repezi spre retrogradare. 

Meci umbrit de incidente

Evoluția din teren a dinamoviștilor a fost umbrită de comportamentul huliganic al suporterilor dinamoviști. Câteva sute de fani au fost prezenți pe arena "Anghel Iordănescu" din Voluntari și s-au dezlănțuit încă din startul partidei.

Mai întâi, și-au bătut joc de momentul de reculegere dedicat lui Cristian Țopescu, moment în care au scandat trivialități la adresa rivalei FCSB.

Apoi, au aruncat în teren mai multe torțe, totul culminând cu corecția fizică aplicată unui cameraman al TV Digi Sport (detalii, aici)

Juventus București - Dinamo 0-2
Au marcat: M. Popescu '64, Nistor '71
TEXT / VIDEO

Echipele probabile:

Juventus București: Drăghia - Kardes, Leca, Wallace, D. Popescu - Balgiu, Drăghici - V. Gheorghe, Nicoară, Băjenaru - M. Constantinescu
Rezerve:
R. Stoian, Acolatse, Ciobanu, C. Petre, Neacșu, G. Simion, Al. Ilie 
Antrenor:
Marius Baciu

Dinamo: Penedo - Corbu, Katsikas, M. Popescu, Vl. Olteanu - Palic, Mahlangu, Nistor - Hanca, Popa, Salomao
Rezerve:
Muțiu, Marici, Romera, Dudea, Pesici, I. Șerban, Longher
Antrenor:
Florin Bratu

Arbitru: Adrian Cojocaru
A1: Andrei Constantinescu
A2: Valentin Ionel Dumitru

Florin Bratu a ales să-l titularizeze pe croatul Antun Palici, acesta bifând primul meci ca titular de la revenirea la Dinamo din iarnă!

Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore, Ion Gheorghe și Liviu Gheorghe nu au fost în lot, urmând să evolueze miercuri la echipa U19 în returul semifinalei Cupei României U19 cu Viitorul.  

 
 

Program Etapa 10-a play-out (intermediară)

Azi, 18:30 Sepsi - ACS Poli Timișoara
Azi, 21:00 Juventus București - Dinamo
Miercuri, 18:30 FC Botoșani - Concordia Chiajna
Joi, 20:45 Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
yeatsron
yeatsron  •  16 Mai 2018, 12:04

ia-te de mana cu *** ziarist! de la astfel de oameni, nimeni nu asteapta pilde! *** dupa spusele tale! PS. ziaristule mai pune mana pe dex si mai invata cum se scriu cuvintele. dezmeticit se scrie cu Z nu cu S

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1prezescu
1prezescu  •  16 Mai 2018, 10:57

Dinamovistii cei mai necivilizati fani!! In urma lor peste tot ramane scandal,batai,manifestari rasiste,stricaciuni si comportament suburban !! DEPUNCTARE SI SANCTIUNI DRASTICE CU INTERZICEREA FANILOR DINAMOVISTI PE TOATE STADIOANELE TARII !!!!!!!!!!

gicab
gicab  •  16 Mai 2018, 07:29
Postat de idi53 pe 15 Mai 2018, 23:16

Unde ati vazut incidente?Sunteti penibili d-lor ziaristi!

Penibili sunt și când pronunța cuvântul Juventus spunând iuventus

Vezi toate comentariile (29)
Comentează