FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - ASTRA 1-0

VIDEO+FOTO Astra se clatină » FC Botoşani se impune în faţa giurgiuvenilor, 1-0, cu un gol marcat în inferioritate

Articol de - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 19:00

Astra a pierdut inexplicabil la Botoşani, scor 0-1, încasînd un gol în minutul 86, cînd juca deja de 10 minute în superioritate numerică.

Urmăreşte aici desfăşurarea liveTEXT a partidei!

Giurgiuvenii nu şi-au revenit după calificarea în play-off-ul Europa League şi nu s-au concentrat suficient la Botoşani. Într-o partidă în care Alexandru Tudor a arătat 13 cartonaşe galbene, Astra n-a reuşit să pună în mare pericol poarta apărată de Curileac.

Nici după eliminarea lui Ianc (76) lucrurile nu s-au schimbat. Mai mult, moldovenii au fost cei care au deschis scorul. Batin a scăpat în careu în partea stîngă, iar şutul său a fost deviat în propria poartă de Ben Youssef.

 

Echipele de start:

FC Botoşani: Curileac - Patache, Oltean, Tincu, Ngadeu, Acsinte - Codoban, Danci, Vaşvari - Fulop, Batin

Astra: Lung Jr. - Pliatsikas, Ben Youssef, Yahaya, Junior Morais - Seto, M. Cristescu - Enache,  Budescu, De Amorim - Bukari

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (98)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:14
Postat de ando89 pe 10 August 2014, 19:39

Dupa acest rezultat, o victorie pe final de meci la Cluj, cu oaspetii in superioritate, pare foarte probabila.

la cluj, mda, cam asa a fost. problema e alta, pentru mine, care nu am avut prilejul de a viziona disputa: cat de prost a jucat astra daca le-a traas-o botoshelul cu 1 spitz in dossena ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:13
Postat de cracker pe 10 August 2014, 20:26

Am trait s-o vad si p-asta, exista persoane care in toata treaba asta, o vad tot pe Steaua vinovata pentru esecul Astrei, echipa care in superioritate numerica, pierde, ce-i drept a luat un gol norocos, dar nu mai conteaza asta.Dar in mintea bolnava a unuia, care zi de zi altceva nu mai stie, viata lui se invarte in jurul Stelei, si nu exista rubrica unde el sa intre si sa debiteze ceva in legatura cu Steaua, l-am gasit si la rubrici de tenis, ciclism sau box, facand acelasi lucru, sa vorbeasca tot de Steaua.Aceasta persoana are o viata trista,pe care si-o traieste aici,are mintea bolnava,fara Steaua, viata lui nu ar avea sens, din partea mea are mila si compatimire,pentru ca e irecuperabil

ai vedea ingusta : multi, dar foarte multi colegi de-ai tai o vad pe dinamo cuiul lui pepelea..)) offf, unde o fi adevarul ? noi ? voi ? eu cred ca nici unii... dar mintea doare, cateodata.>))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:12

wow... felicitari. asta da surpriza..)))

Vezi toate comentariile (98)
Comentează