FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - RAPID 0-1

Lucescu Jr. nu se gîndeşte încă la titlu: ”Ar fi ilogic să vrem campionatul!”

Lucescu Jr. evită să pună presiune pe propii săi jucători.
Lucescu Jr. evită să pună presiune pe propii săi jucători.

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 02 mai 2012 23:48

Răzvan Lucescu cîştigă, dar susţine că Rapid n-are voie să spere la titlu din pricina greşelilor arbitrilor şi-l ironizează pe Gigi Becali.

- Domnule Lucescu, cum a fost meciul?
- Am cîştigat în stil italian, adică după golul lui Grigore am închis toate culoarele spre poarta noastră. Oricum, am controlat situaţia pe tot parcursul jocului, deci meritam punctele astea, fără discuţie.

- Au crescut şansele la titlu?
- Lupta e atît de strînsă... Şi sînt atîţia care-şi doresc să fie campioni! Adevărul e acesta: obiectivul a fost de la început calificarea în Europa League, fiindcă Rapid a lipsit din această competiţie în ultimii ani. Avînd în vedere că am fost la un moment dat şi la 9 puncte în spatele lui CFR, nu e normal şi nu e logic să ne gîndim la titlu. Mai ales că erorile pe care le-au făcut arbitrii contra noastră s-au tot adunat. Noi am mai remarcat această problemă, dar punctele înapoi nu ni le dă nimeni. Am fost dezavantajaţi cu Steaua, cu Dinamo, cu CFR.

- I-a ieşit pronosticul lui Gigi Becali, victoria Rapidului.
- Bine, dar Rapid e o echipă cu forţă, deci n-a pariat pe vreo surpriză Gigi Becali. Acum serios, e doar un joc al unor oameni care cred că dacă au bani îşi permit orice. Am şi eu un pronostic: Steaua - Petrolul 1-1.

- Grigore, un mijlocaş defensiv, a marcat singurul gol cu Astra şi a avut unica reuşită şi cu Steaua. Care e explicaţia?
- În nici un caz Grigore nu e un mijlocaş defensiv! El e un fotbalist extrem de inteligent, capabil să apară des în faţa porţii.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (11)
biancorossi
biancorossi  •  22 Mai 2012, 01:16

evident ca avea dreptate totala...)))))

chiramihai
chiramihai  •  03 Mai 2012, 12:49
Postat de juliusmad pe 03 Mai 2012, 09:34

razvanel e doar ipocrit desi, in adancul sufletului, el stie ca are dreptate. rapid nu joaca nimic, singura tactica a lui razvanel e autobaza. e normal ca rapidul sa joace fara spectatori doua etape. suporterii ar vrea ca lor sa nu li se aplice legile din romania...ce petarde, ce scandari vulgare, ce brichete? noi suntem "clubul aristocratic" si "campioana morala", noi putem stinge nocturna cand vrem si daca vrem putem sa ne incendiem proprii suporteri....legea nu e pentru rapid

Voi o sa va bateti cu Dinamo pentru locul 5 da oricum sunteti favoriti detasati :))))))))))))

chiramihai
chiramihai  •  03 Mai 2012, 12:47
Postat de blackl0rd pe 03 Mai 2012, 10:20

Tare meciul!O intrebare totusi,de ce tragea Gaman de timp la 0-1?

Pentru ca e plecat de la voi de la Craiova si voi oltenii sunteti toti ca Mititelu .....fara nici o logica :)))))))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează