FOTBAL  »  Superliga  »  CLAUZĂ

Luchin încasează 4.000 de euro pentru fiecare convocare la echipa naţională » Bani din tricolor

Luchin are, la Dinamo, un contract lunar de 9.000 de euro, plus bonusuri de performanţă
Luchin are, la Dinamo, un contract lunar de 9.000 de euro, plus bonusuri de performanţă

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 30 septembrie 2012 18:44

Srgian Luchin, cel mai în formă fundaş al lui Dinamo, încasează 4.000 de euro pentru fiecare convocare la echipa naţională


Ţinut de Dario Bonetti pe bancă la începutul sezonului din cauza unui conflict, Srgian Luchin a devenit indispensabil în centrul defensivei dinamoviste. Apărătorul de 26 de ani este extrem de motivat pentru a ajunge la echipa naţională, mai ales că la orice convocare el e remunerat de clubul din Ştefan cel Mare, conform unei clauze introduse la semnarea contractului.

De fiecare dată cînd Victor Piţurcă îl cheamă la lotul primei reprezentative, în conturile lui Srgian intră cîte 4.000 de euro! Astfel că în cazul în care va fi convocat pentru partidele cu Turcia şi Olanda, din preliminariile Campionatului Mondial din 2014, cumulat cu cele două selecţii la partidele cu Estonia şi Andorra, Luchin va avea asiguraţi 16.000 de euro! Asta pe lîngă bonusurile pe care le primeşte în Ştefan cel Mare, cîte 1.000 de euro pentru fiecare punct cîştigat în deplasare şi 500 de euro pentru cele de pe teren propriu.

Curtat de Granada în această vară, care a transmis că ar putea face o ofertă concretă în iarnă, Luchin ar putea aduce bani buni roş-albilor în iarnă. Fotbalistul, care poate evolua atît ca fundaş central, cît şi de bandă dreaptă, este cotat de roş-albi la cel puţin un milion de euro.

300.000 de euro a plătit Dinamo pentru Srgian Luchin, aceeaşi sumă urmînd a fi achitată agentului său, Cristea Opria, la următorul transfer

1,6 milioane este cota de piaţă a lui Luchin, conform site-ului specializat transfermarkt.de

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
spinoza
spinoza  •  01 Octombrie 2012, 16:42

Un baiat extraordinar! Fotbalist rasat si de viitor! O sa-l piarda Dinamo! Cat despre bani! Si-i merita cu prisosinta! Succes Srgian!!!

andreiyiy
andreiyiy  •  01 Octombrie 2012, 10:07

SOC! Am citit acest articol si am aflat ca fotbalistii iau prime!!!

alexa.09
alexa.09  •  01 Octombrie 2012, 09:39

Luchin joaca bine in banda dreapta . Este un fundas foarte bun , dar are si el zile proaste , cum a fost cea in care a jucat cu Vointa Sibiu .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează