FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lună de foc pentru dinamovişti: "Ori la bal, ori la spital!"

Articol de - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Pe roş-albi îi aşteaptă şase meciuri hotărîtoare pentru viitorul lui Dinamo în campionat şi Cupa României

Pentru Dinamo urmează 30 de zile de foc, în care îşi va juca şansa la titlu şi va afla dacă prinde finala Cupei. Sînt şase partide, dintre care patru în deplasare, în campionat şi în Cupa României Timişoreana, cu CFR, Steaua, Oţelul şi Unirea Urziceni.

Cristi Borcea le transmite fotbaliştilor că viitorul lor depinde de cum vor trata aceste partide. "În următoarea lună vom şti dacă sîntem la bal ori la spital. Mă bucur că avem partide tari acum, fiindcă jucătorii mei au acest dar de a se concentra mai bine cu adversari puternici. Aşa e cu artiştii, trebuie să-i pui numai pe scenă! Ei ştiu ce vreau de la ei, dacă bat pe linie vor avea miel de Paşte. Dacă nu, va fi iarnă şi frig în continuare", a spus preşedintele executiv al formaţiei din Ştefan cel Mare.

"Am vorbit cu jucătorii, am făcut o analiză şi ne-am dat seama cu toţii unde am greşit cu Ceahlăul. Important este următorul meci, apoi om trăi şi om vedea. Trebuie să tratăm serios partida care vine, apoi ne pregătim pentru următorul adversar", a declarat Cornel Ţălnar.

"Pînă la urmă, prin conjunctura rezultatelor din ultima etapă, Dinamo s-a apropiat de lider. Acum încep meciurile adevărate, cu adversari la fel de puternici. Lupta la titlu e deschisă"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  10 Martie 2010, 10:50

dar chiar sa va bateti joc de suporteri? dinamo- cfr cluj ..digi sport dinamo-steaua .. digi sport dar mai ganditi si voi sa difuzati pe posturi mari ,nu pe resturi de tv, pana si OTV are mai multa audienta.

 •  10 Martie 2010, 09:26

din pacate,la dinamo nu exista un bun management,culmea ,desi toti actionarii sunt oameni de afaceri...apoi, talnar nu are ce cauta antrenor,decat poate la dinamo2 ; curatenie masiva in lot,nu mai merge sa traim din amintiri ( niculescu,zicu,bostina,adrian cristea,moti...la rvdere)

 •  10 Martie 2010, 09:15
Postat de varain2 pe 10 Martie 2010, 07:40

....prefer la spital!!!Ca stelist!:)))))

Acolo sa ajungi oaie belita

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close