FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL 2-1

"Măcel!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2008 00:00

Nemţenii îl acuză pe "centralul" Ionel Ivan că a permis jocul dur şi că a făcut greşeli grave în favoarea lui Dinamo. Victoria lui Dinamo, 2-1 vineri cu Ceahlăul, e contestată vehement de moldoveni, dar spun că roş-albii au învins cu ajutorul arbitrului Ionel Ivan.
"A fost clar viciere de rezultat! Nu se poate arbitra într-o manieră ca asta. Nu pun ofsaidul de la primul gol, n-a depins de arbitrul de centru. La cel de-al doilea gol a fost un fault în atac la 35 de metri de poarta noastră şi nu s-a dat nimic. Am avut o ipotetică situaţie de penalty, plus o lovitură liberă de la 16 metri din prelungiri şi un gol anulat pentru faze care se întîmplă tot timpul în careu. N-ai cum să greşeşti în halul ăsta decît dacă vrei! Prima repriză a încercat să arbitreze corect, dar în partea a doua, maniera a fost clar pro-Dinamo. Probabil s-a gîndit că Dinamo e o echipă mai mare şi trebuie să cîştige!", a spus iritat preşedintele moldovenilor, Gheorghe Ştefan.
"Veniţi să-i vedeţi pe jucătorii mei cum arată, cu crampoane în genunchi, pumni în barbă şi cu ochii vineţi. Nu mă provocaţi să vorbesc de arbitraj că mi-e silă", a zis şi Viorel Hizo.

"Şi Ceahlăul a jucat foarte dur. Crampoanele unui adversar mi-au lăsat urme pe coapsa dreaptă. Mă doare rău, dar sper să nu fie grav"
Adrian Cristea

5 este nota primită de Ionel Ivan în Gazeta Sporturilor pentru prestaţia de la Dinamo - Ceahlăul

"Bratu a răspuns provocării. Adversarul lui l-a înjurat de mamă şi Florin a reacţionat aşa pentru că e un băiat extraordinar care îşi iubeşte foarte mult mama"
Vasile Turcu

Părerea specialistului: "Prea multe greşeli!"
Ion Crăciunescu a condamnat prestaţia "centralului" Ionel Ivan. "Arbitrul a făcut multe greşeli, provocate de lipsa lui de experienţă. Prestaţia sa nu a fost de nivelul Ligii I. A fost promovat prea repede şi asta e o greşeală. În loc să fi fost lăsat în eşaloanele inferioare să crească la foc mic, l-au aruncat direct pe prima scenă şi mi-e frică să nu se ardă de tot. La golul lui Bratu a fost ofsaid, greu de sesizat şi pe cameră, dar a fost. Apoi, este de neconceput să nu sancţionezi asemenea gesturi grosolane de violenţă, cum au fost cele de pe parcursul meciului", a zis fostul arbitru FIFA. (Mihai Nejneru)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
 •  24 Februarie 2008, 22:44

bah... jegosii de la buCUResti.... care va credeti buricul pamantului... mai ducetiva la sapa de lemn... ca sunteti rupti... multi buCUResteni de la tara care uita de unde pleaca.... care uita ca sunt moldoveni.. dar nah... in lipsa de ocupatie isi dau cu parerea... iar cand vine vorba sa plece din capitala unde pleca... la mare sau in moldova... asa ca gura mica...

 •  24 Februarie 2008, 12:17

Acum stim sigur si de ce Dinamo a vrut ca delegarile arbitrilor sa le faca tot Lupescu! La asta se refera si Moti cand spune ca Dinamo bate tot...

 •  24 Februarie 2008, 12:08

oricum parca ceahlau e in B de acum 2 ani

Vezi toate comentariile (26)
Comentează