FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Mai lipseşte Messi! :) Criza de atacanţi o obligă pe Dinamo să joace ”ca Barcelona”

Rotariu va trage tare, mai ales după ce impresarul Ioan Becali a dezvăluit că e monitorizat de Chelsea, Man United și Tottenham
Rotariu va trage tare, mai ales după ce impresarul Ioan Becali a dezvăluit că e monitorizat de Chelsea, Man United și Tottenham

Articol de - Publicat sambata, 30 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 noiembrie 2013 22:22

Dinamo vrea să înceapă diseară fără un vîrf de careu, ”precum Barcelona”, doar cu Rotariu în faţă, golgeterul de pînă acum, cu 5 reuşite. Ţucudean e suspendat, Thomas, Zougoula nu au impresionat, Dănciulescu e obligat să poarte sacoul.

Roş-albii s-au gîndit că dacă atacanţii tot nu se omoară cu golurile, ar fi o idee să joace fără nici unul în ofensivă. "Şi Barcelona joacă multe partide fără un vîrf de careu clasic, aşa că nu e o mare revoluţie", au comentat dinamoviştii.

Diseară, la Constanţa, contra Săgeţii, Stoican are de gînd să înceapă cu Rotariu în atac. Puştiul de 18 ani, puncherul echipei, 5 goluri în toate competiţiile, urmează să fie singur în avanposturi. Roti a trecut din mijlocaş stînga în spatele atacantului, iar acum joacă vîrf împins. "Sînt pregătit să joc oriunde şi oricînd îmi cere antrenorul", afirmă frecvent tînărul internaţional.

Dorin va începe singur în avanposturi, fiindcă Ţucudean e suspendat, iar Thomas şi Zougoula, deşi refăcuţi fizic după diverse probleme medicale, nu au rupt gura tîrgului la antrenamentele săptămînii. Şi Dănciulescu a făcut deplasarea la malul mării, însă nu se ştie dacă va fi păstrat în lotul de 18.

2 goluri a înscris Ţucudean în campionat, singurul atacant dinamovist ce-a marcat în acest sezon de Liga 1. Cîte două goluri au mai reuşit Thomas şi Zougoula, plus unul Dănciulescu, dar toţi în Cupa României

"«Ţucu» ne va lipsi, dar sperăm să revenim bucuroşi acasă. Nu vom intra pe teren cu încrederea că sîntem Dinamo şi meciul e cîştigat deja. Dacă trebuie să jucăm muncitoreşte, aşa o vom face! Totul ca să luăm victoria" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

596925-sageata-dinamo.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Nu e sub presiune"
Zilele trecute, Ioan Becali a spus că Dorin Rotariu e monitorizat de către antrenorii Jose Mourinho (Chelsea), Andre Villas-Boas (Tottenham) şi David Moyes (Man United). "E spre binele lui, să creadă în el, să demonstreze pe teren că merită să fie în atenţia cluburilor mari. Nu cred că va fi o presiune prea mare asupra lui, ar trebui să-l îmbărbăteze. Important pentru mine e că munceşte, aleargă, nu are fiţe în el, pune suflet în ceea ce face", a spus Stoican.

Actual duşman, fost "cîine"
Adversarul de diseară al "cîinilor", Tibor Selymes, antrenorul Săgeţii, a jucat pentru Dinamo în perioada 1990-1993, în care a contabilizat 83 de meciuri şi a marcat de 6 ori. A cîştigat titlul în 1991/'92, atunci cînd roş-albii au terminat campionatul fără înfrîngere, gruparea din Ştefan cel Mare fiind ultima din Liga 1 ce a reuşit o asemenea performanţă. Selymes a fost foarte aproape să fie numit antrenorul bucureştenilor în vară, dar s-a renunţat în ultimul moment la el întrucît colabora cu un impresar neagreat de roş-albi.

Două meciuri în 10 ore
Fotbal pe săturate azi, pe stadionul Farul din Constanţa. Dimineaţă, de la ora 11:00, echipa locală joacă în ultima etapă a anului în liga secundă, cu SC Bacău. Iar seara, de la ora 21:00, e partida Săgeata contra Dinamo, în prima divizie. Oficialii se tem că terenul va fi prost la al doilea meci, cu toate că la Constanţa doar a fulguit, n-a nins precum în Capitală.

Inbox
- Stoican: "Mi-aş dorit mult ca Alexe să se întoarcă, dar nu ştiu cît de mult ar vrea şi el. A ajuns într-un campionat în care-şi dorea mult să joace".
- Mulţi fotbalişti în pericol de suspendare. Luchin, Filip, Lazăr şi Bălgrădean, de la Dinamo, Vezan, Muzac, Mera, Achim şi Filip II, de la Săgeata.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
gymd
gymd  •  01 Decembrie 2013, 00:39

dar Buia ce are ??? raie capreasca :))))

lapusneanul
lapusneanul  •  30 Noiembrie 2013, 17:25
Postat de redsef2005 pe 30 Noiembrie 2013, 13:04

Unde e Balint??? A fost promovat de Mulţescu în primul 11 şi fără nici un dubiu e cu zece clase peste alde Thomas sau Pape N'daw (bine, asta nici nu e greu!). De ce nu mai joacă? Oameni buni, e un chin pentru cine a văzut la echipa asta atacanţi precum Dumitrache, Dudu Georgescu, Augustin, Cămătaru, Vaişcovici, Răducioiu să vadă acum pe nimeni nemarcând nimic... Şi nici măcar nu e aşa mult timp de când Claudiu Niculescu, Dănciulescu şi Ionel Ganea jucau prin rotaţie, că nu aveau loc toţi trei pe teren!!! Trebuie rezolvate obligariu problemele cu atacul şi apărarea, că mijlocul acum mai mişcă cât de cât cu Elton şi Thicot, nu cu Tudose, Dandea şi Rus!

balint e la echipa a 2 a unde a marcat vreo ZERO goluri.....eu as vrea sa mor cand toti fanii vor fi multumiti de lot, alcatuirea formatiei, etc..:)

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  30 Noiembrie 2013, 16:32

danciulescu este pe foaia de rezerve. la nevoie va juca ultimele 30 de minute.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează