FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Mărgăritescu e noua ţintă a Mioveniului!

Mărgăritescu ar mări legiunea foştilor piteşteni de la Mioveni, alături de Dică, Neaga şi Tănasă
Mărgăritescu ar mări legiunea foştilor piteşteni de la Mioveni, alături de Dică, Neaga şi Tănasă

Articol de - Publicat luni, 04 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 03 iulie 2011 21:33

Argeşenii caută întăriri pentru postul de mijlocaş central şi l-au contactat pe închizătorul "cîinilor".


Conducerea administrativă a Mioveniului a început negocierile cu Andrei Mărgăritescu (31 de ani), după ce transferul lui Sorin Paraschiv a picat, ex-stelistul preferînd să joace tot în străinătate în sezonul viitor. " Am demarat deja discuţiile cu Mărgăritescu, ne interesează. Actualii noştri mijlocaşi nu pot face faţă rigorilor din Liga 1. Am fi avut nevoie şi de Paraschiv, dar este de înţeles că a ales un contract mai bun financiar", a declarat preşedintele Dumitru Olteanu.

Surse autorizate susţin că mijlocaşul dinamovist este interesat de această propunere şi va mai purta discuţii cu oficialii argeşeni, el fiind nemulţumit de oferta financiară făcută de Dinamo în această vară.

"Eşti ăla de la FC Argeş?"
Ionuţ Popa vrea şi un fundaş şi l-a sunat pe Daniel Bălaşa (29 de ani) chiar în vestiar, alături de ceilalţi componenţi ai lotului: "Auzi, tu nu eşti ăla de la FC Argeş cu numărul 5 şi era căpitan de echipă? Eşti interesat să joci în Liga 1 la Mioveni? Vreau să vii la noi. Vino să discutăm!". Răspunsul a fost unul pozitiv, iar actualul fotbalist al lui Zimbru Chişinău va purta ultimele tratative în zilele următoare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
lucky6791
lucky6791  •  04 Iulie 2011, 14:37

Doamne ajuta sa plece invartindu/se..............

flafy
flafy  •  04 Iulie 2011, 12:47

foarte bine!! oricum aveam destui mijlocasi defensivi si daca mai luam si niste bani e si mai bine...cat despre Dacia Mioveni nu stiu unde va ajunge cu o media de varsta de 32-33 de ani...oricum n-au nici o sansa..mie imi pare rau de politica dusa de Petrolul care ar trebuii sa promoveze tineri nu sa aduca jucatori trecuti de 30 de ani!!

marian79iulian
marian79iulian  •  04 Iulie 2011, 11:52

fix la timp! dinamo nu mai este de nivelul tau! cand a fost a fost, acum nu mai e cazul!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează