FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marian Iancu acuză o alianţă Cîrţu - Marius Stan - Neţoiu: "Steaua joacă pe banii Galaţiului!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2011 09:07

Patronul Timişoarei îi acuză pe roş-albaştrii că vor încerca să încurce Poli pentru ca Oţelul să cîştige titlul de campioană

Derby-ul Timişoara - Steaua a început în culise. După ce acum două zile a anunţat că îşi doreşte trei jucători din Ghencea, pe Nicoliţă, pe Szekely şi pe Surdu, ieri, Marian Iancu a spus că meciul de mîine seară are implicaţii ascunse. "Steliştii vor fi foarte motivaţi, dar nu în interesul propriei echipe. Dacă Neţoiu e în spatele lui Marius Stan, atunci este foarte grav. Dacă domnul Cîrţu va fi motivat de Neţoiu, atunci ar trebui ca el să împartă banii cu jucătorii. Sînt sigur că roş-albaştrii vor fi motivaţi şi nu ar fi corect ca doar unii să ia banii!", a spus patronul alb-violeţilor, care a continuat: "Steaua nu trebuie să fie apendicele Galaţiului. Trio-ul Marius Stan, Sorin Cîrţu, Gigi Neţioiu vrea cu orice preţ ca Oţelul să ia titlul!".

"Neţoiu nu are legătură cu noi!"
Dacă Sorin Cîrţu a evitat să-i răspundă patronului Timişoarei, replica pentru Iancu a venit de la Marius Stan. "Neţoiu nu are nici o legătură cu noi. Mă limitez să spun doar atît pentru că nu vreau să-i răspund unui om pe care nu-l plac. E un gest penibil al unui om care nu trebuie numit de fotbal, pentru că i-am jigni pe oamenii adevăraţi de fotbal din România!", a spus Stan. Actualul preşedinte de la Galaţi a colaborat cu Neţoiu în perioada în care "Comandantul" era patron la Rocar, iar Stan ocupa funcţia de preşedinte.

Neţoiu are dezlegările lui Sîrghi şi Silviu Ilie?
Zvonul că fostul acţionar de la Dinamo ar fi un apropiat al lui Stan au apărut după ce Galaţiul a cîştigat la masa verde meciul cu Pandurii. S-a spus atunci că Neţoiu ar fi intermediat ca partida să nu se dispute, iar în schimbul implicării sale ar fi primit de la gălăţeni dezlegările în alb ale lui Sîrghi şi Silviu Ilie. Cei doi fotbalişti ar putea să ajungă în Ştefan cel Mare în această vară.

"Vă promit că, la finalul lunii aprilie, vom fi campioni. Mă bazez pe omogenitatea lotului, pe valoarea jucătorilor noştri şi pe Dorinel Munteanu"
Marius Stan, preşedinte Oţelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
cholito18
cholito18  •  02 Aprilie 2011, 03:26

fotbalul romanesc la ora actuala este o mizerie care nu poate fi spalata decat de DUMNEZEU. RUSINE,RUSINE,RUSINE!!! P.S.: FOTBALUL ROMANESC A MURIT ODATA CU VENIREA ACESTOR PATRONI CARE NU AU NICI O TREABA CU FOTBALUL, CI CARE VOR DOAR BANI.BANI SI IAR BANI. FORTZA FOTBAL!!!

voineah
voineah  •  02 Aprilie 2011, 00:25

Singurul lucru de care imi e frica ,e Balaci care vine de la blataci :) adica Stelemeaua

ffffis
ffffis  •  01 Aprilie 2011, 12:51

ceea ce nu-si da seama IANCU , este ca declaratiile lui ne deranjeaza si pe noi , timisorenii . Dar ,din fotbalul nostru ,luam ce-i bun .Atata timp cat echipa joaca fotbal(si joaca de 4 etape, incoace) ,noi vom fi langa ea ,indiferent cine-i patron .FOTBALUL sa se joace pe teren , nu in declaratii belicoase in presa ,TV, sau pe NET !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează