FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marian Rada îi pune la zid pe suporteri: "Unde sînt rapidiştii adevăraţi?"

Articol de - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 noiembrie 2012 22:25

Rada îi critică dur pe suporteri şi le transmite că sînt şi ei vinovaţi de parcursul modest al echipei în acest sezon


Rapidul lui Marian Rada a obţinut cu Gaz Metan a doua victorie consecutivă, iar antrenorul a prins curaj şi s-a dezlănţuit la finalul partidei. Principala sa ţintă au fost fanii giuleşteni, care la meciurile cu U Cluj, Astra şi Delta Tulcea, în Cupă, şi-au huiduit şi înjurat favoriţii. "Galeria poate face orice, dar să nu afecteze echipa! Suporterii trebuie să fie alături de jucători. Noi, rapidiştii, avem un cîntec: «Şi la bine şi la rău, Rapid este clubul meu». Se pare că al lor e doar la bine şi al meu doar la rău, mereu am preluat echipa asta în perioade negre pentru ea", a spus Rada.

Tehnicianul a devenit apoi nostalgic şi şi-a amintit cum arătau suporterii alb-vişinii pe cînd el îmbrăca tricoul Rapidului: "Jucam pe Republica pentru că Giuleştiul era neîncăpător! Aveam 30.000 de oameni în tribune şi evoluam în Divizia B! E trist că s-a ajuns ca rapidştii să-şi înjureze propriii fotbalişti. Aşa n-ai cum să mai fii cea mai frumoasă galerie din ţară".


"Suporterii spun că-şi vor Rapidul înapoi. Ei bine şi eu vreau să văd clubul ăla iubit de fani indiferent de locul ocupat în clasament. Cred că merit asta"
Marian Rada, antrenor Rapid

Bologna a venit după Herea
La partida cu Gaz Metan (2-1), decarul Rapidului, Ovidiu Herea (27 de ani), a fost urmărit din tribune de doi trimişi ai lui Bologna, locul 16 în Serie A. Cei doi au fost trecuţi pe tabel de Rapid, avînd în vedere că partida s-a disputat cu porţile închise. Herea a fost căpitanul alb-vişiniilor şi, deşi n-a făcut un meci foarte bun, şi-a trecut în cont un gol, executînd penalty-ul obţinut de Surdu. Bologna l-a mai vrut în trecut pe mijlocaş, însă preţul de 2 milioane de euro cerut de Copos i-a speriat pe italieni.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
tac77stelist
tac77stelist  •  01 Februarie 2013, 00:16
Postat de supereduardo10 pe 21 Noiembrie 2012, 20:05

pe vremea cand rapid avea 30k suporteri pe stadion si jucau in b steaua avea 3ooo de militari si patefoane comuniste sa-i incurajese pe clonati

NU CONTEAZA ASTA noi am obtinut rezultate voi nimic.....in toata istoria voastra !!!

rapid_1923stefan
rapid_1923stefan  •  22 Noiembrie 2012, 11:09

Eu sunt un rapidist adevarat,nu pot sa iubesc alta echipa dar prefer sa vad meciurile de acasa pentru ca pe teren nu mai exista acea daruire a jucatorilor care te facea sa traiesti meciurile indiferent de rezultat,chiar daca Rapid pierdea aveai ce sa vezi era spectacol cu faze electrizante multa ambitie acum NIMIC vezi o faza pe repriza,putin pentru pretentiile si investitiile facute ,unii dorm pe teren.RADA tu nu vezi ???

maryspu
maryspu  •  21 Noiembrie 2012, 22:44

ce ma enerveaza cate unul ca asta, unde sunt suporterii adevarati ai rapedului?, bai frate dar oi nu va uitati cum jucati?, voi ati vrea ca lumea sa vina la meci in nr. cat mai mare, daca se poate sa fie plin stadionul si voi sa si retrogradati sa va luati si bani aia multi la care suporteri nu ii vor avea niciodata, dar nu credeti ca sunte-ti cam jmecheri?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează