FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marius Bilaşco a marcat în ultimele două deplasări în Giuleşti! Va înscrie şi a treia oară?

Articol de - Publicat luni, 08 noiembrie 2010 00:00

Atacantul transferat în timpul sezonului de la Urziceni, Marius Bilaşco a marcat în ultimele două deplasări în Giuleşti.

Astfel, “Bilă”  a punctat în campionatul trecut golul egalizator al întâlnirii Rapid-Urziceni, dar a mai înscris şi în ambele meciuri disputate de ialomiţeni în anul competiţional cînd au câştigat titlul. Aunci, în meciul tur jucat pe arena feroviarilor, vîrful a deschis scorul în partida încheiată cu victoria vizitatorilor, scor 2-1. În retur, s-a consemnat un nou rezultat de egalitate, 1-1, marcator pentru Unirea fiind acelaşi Marius Bilaşco.

Un alt atacant din lotul Stelei, Romeo Surdu a marcat de trei ori în poarta Rapidului, o dată în “Potcoavă” (2006/2007, Rapid-CFR 3-1) şi de două ori pe terenul echipelor pentru care evolua la vremea respectivă (2003/2004, Brşov-Rapid 2-0; 2005/2006, CFR-Rapid 1-3).

Al treilea vîrf pe care se poate baza Marius Lăcătuş, Pantelis Kapetanos a punctat de două ori contra “vişiniilor”, de fiecare dată steliştii pierzînd (2008/2009, Steaua-Rapid 1-2; Rapid-Steaua 5-1).

Golgheterul “roş-albaştrilor” Bogdan Stancu nu a reuşit pînă acum să înscrie în partidele jucate împotriva grupării de sub Podul Grant.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
spadacio97
spadacio97  •  08 Noiembrie 2010, 19:26

NU intrati pe cacaturile alea de siteuri - eu il vad foarte bine chiar hd si fara intreruperi la net de 6 mb modem pe meciurionline . eu ..nu ca sa le stirc vizitatori doar ca sa vada derbyul bine :D

oltchimsteaua
oltchimsteaua  •  08 Noiembrie 2010, 18:40

oricine ar marca..important e sa castige STEAUA! ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează