FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Bilaşco vrea să aducă titlul în Giuleşti: "Vreau să cîştig tot cu Rapid"

Articol de , - Publicat miercuri, 22 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 august 2012 23:04

Marius Bilaşco a vorbit pentru GSP TV despre planurile sale în tricoul alb-vişiniu şi a anunţat de ce a acceptat oferta celor din Grant


- Marius, gata, ai semnat?
- Da, din acest moment pot să spun că sînt noul jucător al Rapidului. Sper să joc cît mai bine aici, îmi doream să revin şi să evoluez la o echipă cu pretenţii, aşa cum e Rapid, o formaţie importantă în Liga 1.

- Au fost dificile negocierile cu George Copos?
- Ha-ha, să ştii că nu. Ne-am înţeles foarte repede pentru că nu a fost vorba niciodată de bani, ci de dorinţa mea să mă întorc în România.

- Aveţi doar 5 puncte pînă acum...
- Avem pentru că au fost foarte mulţi accidentaţi, din acest motiv am început mai greu. Acum au revenit foarte mulţi şi cred că avem şanse reale şi în campionat, dar şi în Cupa României. Sper să cîştig tot cu Rapid.

- Cînd poţi să intri la un meci oficial?
- Îmi doresc să joc cît mai repede, acum sînt puţin în urmă cu pregătirea, dar voi fi sută la sută din punct de vedere fizic în scurt timp.

- Te mai gîndeşti la "naţională"?
- Nu cred că mai poate fi vorba de aşa ceva în acest moment. Sper doar să joc cît mai bine la Rapid, să ajut cît mai mult echipa şi să reuşim să-i facem fericiţi pe toţi rapidiştii la finalul sezonului.

"Ovidiu Sabău este un profesionist desăvîrşit, toată lumea ştie asta. Nu-l cunosc prea bine, dar sper să lucrăm cît mai bine"
Marius Bilaşco, atacant Rapid

"Am plecat în China doar pentru bani, recunosc că am lăsat partea fotbalistică pe planul doi"
Marius Bilaşco, atacant Rapid

5 selecţii la echipa naţională are Marius Bilaşco

800.000 de euro este cota atacantului rapidist, conform transfermarkt.de

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
bogdan1407
bogdan1407  •  25 August 2012, 11:57

:)))))))))))) rapidu la ce jucatori are mai mult de locul 8-10 nu poate:-J

rapidista_96
rapidista_96  •  22 August 2012, 20:43
Postat de guest_one pe 22 August 2012, 09:17

Bine ai revenit Bilă, frate geamăn a lui Surdu !

Daca ajunge Rapidul in situatia penibila de a avea un cuplu de atacanti Surdu-Bilasco inseamna ca suntem praf si ne meritam din plin soarta...oricum nici nu vreau sa imi imaginez cum ar arata Rapidul cu acesti 2 indivizi care sunt fotbalisti doar in acte....oricum daca ar juca impreuna ar fii mai rau ca Stan cu Bran:))))Doamne ce am ajuns!O echipa de mercenari(si nu ma refer doar la cei 2 deoarece mai sunt multi altii)!!!De cand a revenit Razvan si continuand cu Sabau s-au adus cei mai multi mercenari si non-valori din istoria Rapidului.Astia ne murdaresc culorile clubului!!!

ady_adriano
ady_adriano  •  22 August 2012, 20:14

Cum se va numi urmatorul transfer al lui Copos ? Trila, normal. Surdule, da si tu niste goluri te rog ! Bila, da-le stelistilor un gol, doua, din simpatie , cu dedicatie pentru berbecul sef. Forza Rapid!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează