FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Marius Constantin pe fals? Fotbalistul a evoluat cu Dinamo, dar se pare că nu avea drept de joc :S

Constantin a fost integralist cu Dinamo şi a primit 6 în Gazetă
Constantin a fost integralist cu Dinamo şi a primit 6 în Gazetă

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 21:58

Adus la solicitarea expresă a lui Hizo, Marius Constantin a dispărut subit din echipa Vasluiului după doar un meci, 3-1 cu Dinamo. Stoperul de 27 de ani n-a mai prins lotul în ultimele 4 confruntări, 3 de Liga 1 şi una de Cupă, deşi galben-verzii s-au confruntat cu mari probleme în apărare.

Motivul? Chiar dacă Marius a fost legitimat la LPF, el n-a mai fost folosit în urma unui fax primit de la UEFA. Acolo se specifica foarte clar faptul că gruparea moldavă nu poate transfera jucători liberi de contract, cum devenise Constantin în urma ruperii acordului cu Rapid, ci doar fotbalişti aflaţi la final de contract! O nuanţă pe care şefii Vasluiului n-o luaseră în calcul, dar care îi putea costa victoria contra "cîinilor". Cum aceştia n-au depus contestaţie în maximum 48 de ore după partida directă, cele 3 puncte rămîn în vistieria lui Wesley şi compania.

În aceeaşi situaţie cu Marius se mai găsesc 3 ţinte ale vasluienilor, pe care oficialii clubului îi anunţaseră la începutul lunii septembrie deja "rezolvaţi": portarul Zappino (ex-Varese), fundaşul Ozeia (ex-Pacos Ferreira) şi mijlocaşul Stanciu (ex-Alba Iulia).

"După meciul cu Dinamo, FIFA ne-a anunţat că putem transfera jucători abia în iarnă, dar în cazul lui Marius e vorba de o interpretare greşită. Am făcut deja demersuri şi pînă la meciul cu Steaua sperăm să rezolvăm problema"
Constantin Zotta, preşedinte FC Vaslui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
valicor2005
valicor2005  •  06 Octombrie 2011, 16:43
Postat de badeadorian pe 04 Octombrie 2011, 11:39

Doamne !!! cat poti sa fi de scelerat !!!! Schimba draq placa cu satenii ca omori cu zile toate curcile din Romania . :))) .

Mai badea dorian prima data trebuie sa stii ca tu esti din giulesti si venea un prieten pe la tine , nu invers si a doua oara trebuie sa inveti ca vacile se mulg , la tauri le sugi poala si deci nu se culeg vacile incultule , tu ai trecut pe linga scoala zilnic dar nu ai intrat ca sa inveti , asa ca mai bine taceai .

valicor2005
valicor2005  •  06 Octombrie 2011, 16:37
Postat de probota pe 04 Octombrie 2011, 14:17

voi vorbiti bai inconstientilor?! dinamo a avut campionatul trecut 14 penaltyuri, vasluiul doar 5!!! pe final de campionat vasluiului i s-au refuzat 4 de 11 metri si i s-au anulat 3 goluri perfect valabile! asta e diferenta dintre vaslui si dinamo!

Mai probota un penalty se poate si rata , dar un gol din fault sau opsaid marca wesley ramine pe tabela gen (vaslui - sibiu )din penultima etapa , asa ca mai intai rumega si apoi scrie

valicor2005
valicor2005  •  06 Octombrie 2011, 16:31

BOZGOR tu esti tiggan sau prost ? Invata prima data sa scrii si apoi sa te dai in spectacol ?

Vezi toate comentariile (62)
Comentează