FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CHIAJNA 1-2

Marius Şumudică îl ia peste picior pe Ionuţ Chirilă: "Maşina lui e dezmembrată, dar nimeni nu-i vrea piesele"

Articol de - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 21:51

Marius Şumudică îl ironizează pe Ionuţ Chirilă, după ce fostul antrenor al Chiajnei a spus că rezultatele bune ale ilfovenilor încă i se datorează lui


- Domnule Şumudică, conflictul dintre dumneavoastră şi fostul antrenor al Chiajnei, Ionuţ Chirilă, pare unul fără final...
- M-am săturat ca de fiecare dată cînd echipa cîştigă să fie meritul altuia şi cînd pierde eu să fiu de vină. Nu înţeleg de ce i se acordă atîta importanţă unui antrenor care n-are echipă! Am văzut nişte declaraţii la voi în ziar şi deşi iniţial n-am dorit să le comentez, pînă la urmă trebuie să fac cîteva precizări.

- La ce vă referiţi?
- În primul rînd, nu ştiu cui să mă adresez, impresarului sau antrenorului Chirilă? Îi voi răspunde mai întîi agentului de jucători. Eu am un prieten impresar din Cipru, ne ştim de ani de zile. Zilele trecute mi-a zis că a primit un mail de la Chirilă cu o listă de fotbalişti pentru care îi propunea o colaborare. Erau acolo vreo 7 nume, toţi făcînd parte din echipa Chiajnei din vremea cînd el era principal. Avea nişte cuvinte la adresa lor... Numai că sînt atît de buni încît nu-i ia nimeni. 80 la sută din echipa mea din finalul sezonului trecut era impresariată de Chirilă, fostul tehnician! Din aceştia, în afară de Creţu, care e la Gaz Metan, plus vreo doi care au ajuns în Liga a 2-a, nici unul nu şi-a găsit echipă. Totuşi, poate dă lovitura cu Onduku. Mi-a zis o doamnă de la club că a sunat Wenger, l-a căutat pe Chirilă să se mai intereseze de situaţia atacantului.

"E antrenorul personal al lui Bambara"
- Tehnicianului Chirilă cum îi răspundeţi?
- El trăieşte din amintiri. Încă se mai laudă cu ce mari jucători a descoperit el, generaţia regretatului Cătălin Hîldan, care într-adevăr a fost una foarte bună. Totuşi, vă daţi seama că prin 2034 va vorbi despre marea echipă creată de el la Chiajna?! Acum văd c-a ajuns să-l antreneze pe Bambara pe terenul sintetic de la Dinamo, între 14:00 şi 16:00.

- Domnul Chirilă vă acuză că aţi adus jucători pe bani mulţi, lucru care nu s-a întîmplat pe vremea lui, cum comentaţi?
- Toţi fotbaliştii au venit gratis! Absolut toţi, nici măcar comisioane către impresari nu s-au plătit!

- Ce v-a făcut să îi răspundeţi lui Chirilă acum? Duminică seara aţi refuzat să comentaţi.
- Am aşteptat comunicatul clubului, dar a fost prea sumar şi am simţit nevoia să lămuresc lucrurile. Ţin să precizez că ceea ce am spus reprezintă opinia mea şi nimic altceva. I-am promis primarului că nu voi mai alimenta acest conflict şi nu vreau ca declaraţiile mele să fie asociate cu clubul ilfovean.


"Pe Purece şi pe Roşu i-am exclus anul trecut din lot pe motive de indisciplină. Dacă nu aveau valoare, nu i-aş fi păstrat acum la Chiajna. Oricum, cei doi au fost aduşi aici de Ilie Stan, nu de Chirilă, iar Serediuc nu juca pe vremea lui, ci Coşereanu"
Marius Şumudică, antrenor Concordia

"El m-a acuzat pe mine că i-am furat maşina pe care o construise. Nu i-a luat-o nimeni, e dezmembrată într-un şantier de maşini, piesele sînt intacte, dar nu le vrea nimeni"
Marius Şumudică, antrenor Concordia

Ce spune clubul ilfovean
"Clubul Sportiv Concordia Chiajna este convins că, la al patrulea sezon în prima ligă, are resursele necesare pentru a crea o echipă competitivă şi nu va ţine cont de părerile foştilor colaboratori, care îşi susţin propriile teorii prin intermediul mass-media, considerînd că deţin adevărul absolut. Antrenorul principal Marius Şumudică are girul conducerii clubului pentru proiectul pe care îl dezvoltă la Concordia Chiajna, iar munca sa este şi va fi evaluată de Comitetul Director şi de persoanele din cadrul clubului desemnate în acest scop. Menţionăm că dezaprobăm cu fermitate atacurile la adresa antrenorului principal Marius Şumudică şi încercarea de a crea polemici fără rost"


Ce-a spus Chirilă despre Şumudică
- "Îi reamintesc Bufonului fotbalului românesc, autointitulat printre altele şi antrenor, că mi se datorează în exclusivitate faptul că el are posibilitatea să mîzgălească peisajul fotbalului românesc, bîjbîind cu noţiunea de antrenor prin divizia naţională, eu fiind cel datorită căruia Chiajna a rămas în prima ligă"
- "Nu în ultimul rînd vreau să-i spun acestui lăutar cu chip exotic că în timp ce eu am avut onoarea să stau la aceeaşi masă cu Wenger, Ranieri sau Prandelli, purtînd dialoguri extrem de interesante, el îi cunoaşte doar din poze, iar ca să înveţe să scrie doar numele restaurantelor unde iau prînzul sau cinez cu aceşti giganţi ai fotbalului mondial îi trebuie vreo două zile şi trei pixuri!"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează