FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Șumudică laudă numirea cumnatului său, Bogdan Andone, la FCSB: „Se va lupta pentru titlu și cupele europene”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 16:40

Marius Șumudică laudă decizia lui Gigi Becali de a-l numi pe Bogdan Andone în funcția de antrenor principal la FCSB.

Finanțatorul FCSB a anunțat că îl va prezenta oficial miercuri pe Bogdan Andone.

Vezi AICI toate detaliile

Marius Șumudică a colaborat cu Bogdan Andone la Astra Giurgiu și la Concordia Chiajna și are numai cuvinte de laudă la adresa cumnatului și, totodată, fostului său secund.

„Dacă se confirmă ce am citit pe site, atunci eu vă spun că este o alegere mult mai bună decât pare la prima vedere. Nu ştiu dacă sunt mulţi care îl cunosc la fel de bine ca mine şi vă spun că are multe calităţi. Am jucat împreună la Rapid şi am şi lucrat împreună mai mulţi ani. Este un tip foarte dedicat şi foarte inteligent.

Mi-a plăcut la el inclusiv atunci când a decis să nu mai fie secundul meu la Astra şi să-şi înceapă cariera de antrenor principal.

Este foarte implicat, simte fotbalul şi poate că şi de aceea Dumnezeu i-a oferit şansa de a antrena o echipă cu care se va lupta pentru titlu şi cupele europene”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro

VEZI ȘI:

FCSB // Se răzgândește Becali? Peluza Roș-Albastră, reacție vehementă împotriva lui Bogdan Andone: „E Marius Șumudică 2! Luțu pare deja o variantă de lux”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  04 Iunie 2019, 20:04

Cred ca-ti bati joc de noi. Cu asemenea experimente dle oier ar fi bene sa te pregatesti de cea mai rusinoasa eliminare din cupele europene. Mai rusinoasa si decat cea a cfr-ului. Pana la urma fcsb este jucaria ta asa ca poti s afaci ce vrei cu ea si pe ea.... S-ar putea ca cel de sus sa se enerveze si el si sa spuna "gata... ajunge..." si sa te rostogoleasca un pic prin zone mai gri ori mai racoroase!!! Ajunge cat iti bati joc si de mana aceea de suporteri care inca mai tin cu fcsb ca prostii!!!

adriann_
adriann_  •  04 Iunie 2019, 17:12

Sumudica a avut nevoie de 3 minute pentru a da aceasta declaratie, printre hohote de ras :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează