FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Marketingul FRF, iar în ofsaid! » Bogdan Niţescu nu este la prima mare gafă

Bogdan Niţescu, directorul de marketing al FRF!
Bogdan Niţescu, directorul de marketing al FRF!

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 februarie 2012 22:08

Recent numit director de marketing al FRF, Bogdan Niţescu e renumit printre angajaţii de la Casa Fotbalului.

Gafa prin care, în loc de Roşia Montană Gold Corporation, a trimis un fax cu o propunere de sponsorizare din partea FRF unei organizaţii ecologiste, adversara RMGC!, trăgîndu-l şi pe Mircea Sandu într-o farsă de proporţii, nu a fost singura sa ispravă.

La sfîrşitul anului trecut, i-a contactat pe cei de la Coca-Cola, propunîndu-le să devină sponsori ai FRF. "Păi, cum adică? Noi deja sîntem sponsori ai «naţionalei», avem un contract în derulare!!", a venit răspunsul, care l-a lăsat mască pe Niţescu.

Pînă la urmă, noua sa "perlă" a fost reparată cu ajutorul SEG, care încă mai colabora cu Federaţia. "Niţescu e un tip care nu întreabă pe nimeni de nimic. Cînd îi vine o idee pune mîna pe telefon şi se mai întîmplă şi d-astea", spun despre el federalii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
chriss30ro
chriss30ro  •  17 Februarie 2012, 12:13

e de-al casei,vreun cumatru,nas,fin,var,cumnat, etc..........incompetent! frf =federatia romana de neamuri corupte !nimik nu o sa mearga in fotbalul asta si DNA doarme,a facut niste valuri cu mititelu si dosarul craiova PRAF IN OCHI! acum avram fostu presedinte cca e bagat in fotbal ,sandu si dragomir scosi usor din peisaj raman la putere! RUSINE DNA SI RUSINE JUSTITIA DIN ROMANIA! la fel e si cu politicienii....acelasi praf in ochi !

leolivinginkorea
leolivinginkorea  •  17 Februarie 2012, 11:56

Un "cumatru" si asta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează