FOTBAL  »  Superliga  »  CERERE ÎN CĂSĂTORIE

Martinovici a cerut-o de soţie pe iubita sa. Vezi modul original în care a făcut-o

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 17 iunie 2012 16:37

Prezent cu Steaua în cantonamentul din Austria, Novak Martinovici a povestit la finalul antrenamentului de astăzi care a fost cel mai important eveniment pe care l-a trăit pe perioada vacanţei. "Am cerut-o de soţie pe iubita mea, Aleksandra", a spus Novak, după care a acceptat să dezvăluie în detaliu cum s-a petrecut acest lucru.

"Ştiu că acum un an am povestit că am de gînd să o cer de soţie la Paris, dar nu s-a întîmplat aşa. Totul a fost la Belgrad. Pe cel mai important pod din oraş, am pregătit totul în amănunt. 50 de oameni s-au ocupat de eveniment. Au fost artificii, au fost de toate. Pff, a fost cel mai emoţionant moment din viaţa mea! M-am pus în genunchi şi i-am dat inelul. Repet, niciodată nu am avut asemenea emoţii. Aleksandra a căzut şi ea în genunchi, nu-i venea să creadă. M-am panicat puţin atunci şi i-am zis: «Hey, eu stau în genunchi, tu răspunde-mi la întrebare, vrei să fi soţia mea?» Normal că a acceptat, crezi că ar fi putut refuza?", a povestit Martinovici.

În Gazeta de mîine vei putea citi un interviu amplu cu fundaşul Stelei, Novak Martinovici!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
grande.balaci
grande.balaci  •  18 Iunie 2012, 00:27

casa de piatra si multa sanatate!!!

kamikaze96
kamikaze96  •  18 Iunie 2012, 00:26

Nu pot sa cred =)) in halul asta ati ajuns! Chiar credeti ca unui stelist ii pasa de casatoria lui Martinovici? Spun stelist ca restul e clar :) ! De ce nu scrieti un articol vezi modul inedit in care Martinovici s-a kkt ?

alpin
alpin  •  17 Iunie 2012, 22:43

La stilul lui, probabil i-a tras intai doua spitzuri in gura!!! Bine si asa! Casa de piatra!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează