FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - RAPID, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Meciul Rapidului cu Viitorul se joacă » Ce prime le-a oferit Gruia Stoica rapidiştilor

Stoica a văzut Rapid-Steaua de la
Stoica a văzut Rapid-Steaua de la "oficiala" giuleșteană, alături de Andone

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2013 22:29

Cel care vrea să preia pachetul majoritar de la Copos i-a premiat ieri pe giuleşteni pentru remiza cu Steaua. Pancu şi compania s-au răzgîndit şi au făcut aseară deplasarea la Constanţa, unde vor da piept cu puştii lui Hagi.

N-a apucat să bată palma cu George Copos în privinţa preluării Rapidului, dar s-a pus deja bine cu fotbaliştii din Grant. Aşa cum a făgăduit imediat după derby-ul cu Steaua, 1-1, Gruia Stoica i-a răsplătit ieri pe elevii lui Rada cu un bonus total de 25.000 de euro.

"Pentru abnegaţia, devotamentul şi spectacolul oferit duminică seara. Nu suma contează, ci gestul. Jucătorii au fost surprinşi, mi-au mulţumit şi atît. Nu se pune problema să fi preluat clubul, e pur şi simplu un gest de caritate", a mărturisit afaceristul de 44 de ani după întîlnirea de la Pro Rapid.

Stoica a mai declarat pentru Mediafax: "Pînă nu se stabileşte clar care-i statutul societăţii Rapid nici noi nu putem să spunem ce se va întîmpla. Prima dată, pe actele clubului şi pe planul de reorganizare trebuie să se uite Tribunalul".

"Am început deja să mă ataşez de Rapid. E ca un virus" (Gruia Stoica)

"Pînă la urmă, vom juca la Constanţa. Nu ne va fi deloc simplu după această săptămînă agitată" ( Marian Rada, antrenor Rapid)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
sexilian
sexilian  •  20 Aprilie 2013, 18:10

nu pot sa recunosc adunaturi de echipe gen viitorul, chiajna ,iar orase care au fost leagane ale fotbalului romanesc(ARAD,ORADEA,TIMISOARA,CRAIOVA)stau unde stau cu fotbalul,despre meciul rapidului cu aceasta adunatura viitorul nu concep decat victoria trupei care sa cam pisat pe putinari duminica.

jalemare
jalemare  •  20 Aprilie 2013, 13:43
Postat de suiac pe 20 Aprilie 2013, 10:37

Rapid se va preda in fata echipei lui Hagi.... Ce mizerii de oameni si de fotbal avem... Astia ar trebui legati cu totii. Chiar asa de prosti ne cred ? Unde sunt rapidistii adevarati si ce parere au despre ceea ce se intampla ?

castigam cu viitorul, sunt convins!

matri
matri  •  20 Aprilie 2013, 11:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

esti paranoic baiete, eu nu vad pe aici stelisti sa comenteze, noi nu avem rivalitati cu rapid, e treaba voastra ce faceti, se mai agita unii cand intrati pe pagina stelei aiurea dar in rest dinamo e principala ocupatie pe ei vrem sa-i batem cu ei ne duelam cu rapid e ceva banal ca si cum am juca luni cu petrolul simti ca e doar un meci din campionat.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează