FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Medieşenii pregătesc jocurile din Europa League la Debrecen

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 23 iunie 2011 19:46

Gaziştii pregătiţi de tehnicianul Cristi Pustai au încheiat marţi un prim cantonament desfăşurat pe plan local iar în această dimineaţă, la ora 8, s-au îmbarcat în autocarul clubului cu destinaţia Debrecen, unde îşi vor stabili cartierul general pînă pe data de 8 iulie

“Sînt foarte mulţumit de cum au răspuns jucătorii la acest prim stagiu de pregătire. Totul este OK după o săptămînă de pregătire. Băieţii s-au descurcat bine chiar dacă a fost o perioadă destul de grea. Acum aşteptăm să vină şi jocurile amicale”, a afirmat Pustai.

Tehnicianul medieşenilor va deplasa astăzi în Ungaria un lot format din 28 de jucători, între care se vor regăsi şi cei care au ajuns la Mediaş săptămîna trecută, brazilienii Vitinhio şi Igor de Santos, nigerianul Eric de Sega, Nikandro, Ionuţ Stancu, Vlad Bujor.

“Vom merge în Ungaria cu un lot format din 28 de jucători dar este foarte probabil să mai apară şi la Debrecen o serie de fotbalişti pe care îi vom testa în partidele de verificare. Cei care au venit de săptămîna trecută la Mediaş vor face şi ei parte din lotul pe care îl vom deplasa în acest al doilea stagiu de pregătire centralizată”, a mai adăugat Pustai.

Amicale stabilite
Oficialii grupării medieşene şi-au definitivat programul meciurilor de verificare pe care le vor susţine în cantonamentul din Ungaria. “Pe data de 25 iunie vom juca dimineaţa cu Kecskemeti iar seara cu a doua echipă din Debrecen. Trei zile mai tîrziu vom evolua contra celor de la Pecs, pe un teren aflat în apropiere de Debrecen iar pe data de 2 iulie vom întîlni prima echipa din Debrecen. Două zile mai tîrziu ne vom deplasa la Budapesta pentru două jocuri amicale, cu Siofok şi Papa, care vor avea loc în incinta complexului în care se pregăteşte şi naţionala Ungariei. Ultimul joc al turneului maghiar va fi tot împotriva celor de la Debrecen, pe data de 7 iulie”, a concluzionat tehnicianul medieşenilor.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  23 Iunie 2011, 22:30

mult succes in EL nu aveti amicale foarte tari doar cel cu Debrecen pe care ar trebuii sa-l castigati ceva mai greu!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează