FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BARCELONA, 11 AUGUST, STADION NAŢIONAL ARENA

Messi, ai grijă pe unde virezi! » Canicula a făcut şi face victime: a ars gazonul celui mai mare stadion al ţării

Aşa s-a prezentat gazonul la meciul lui Dinamo cu CSMS Iaşi
Aşa s-a prezentat gazonul la meciul lui Dinamo cu CSMS Iaşi

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 iulie 2012 16:07

Iarba de pe Naţional Arena arată iar bolnavă, cu două săptămîni înainte de superamicalul Dinamo - Barcelona. Între timp, mai joacă pe acest gazon Steaua şi Rapid.

Iarba de pe Naţional Arena iar nu mai este verde şi bună de jucat fotbal pe ea. Gazonul n-arată bine deloc, de aceea perspectivele sînt sumbre, mai ales că, peste două săptămîni, pe Naţional Arena vor juca Messi, Iniesta, Xavi şi toate celelalte staruri ale Barcelonei, în superamicalul de pe 11 august cu dinamoviştii. Terenul prezintă fîşii arse, decojite, pe mai multe porţiuni, în special în zona cercului de la mijloc, dar şi spre cele două careuri.

Iar tremurăm să nu ne facem de rîs cu gazonul, aşa cum s-a întîmplat la inaugurarea arenei, la meciul cu Franţa, de anul trecut! Pînă la superevenimentul de pe 11 august mai sînt prevăzute 3 partide: Steaua - Spartak Trnava (2 august), Steaua - U Cluj (5 august) şi Rapid - Heerenveen (9 august).

Barcelona, spaima lumii!
Leo Messi poate să joace şi n-a uitat deloc fotbalul, aşa că dinamoviştii nu trebuie să fie prea liniştiţi în perspectiva amicalului de pe 11 august! Argentinianul a înscris de 3 ori în meciul cu Raja Casablanca (8-0), pe lîngă "dubla" lui Alexis Sanchez, Dani Alves (penalty), Sergi Gomez şi Deulofeu. În privinţa biletelor, mai sînt doar 10.000 din cele 52.000 puse în vînzare.

Inbox
- 7.000 de spectatori aseară. Mai mulţi decît media, 4.500, de anul trecut la meciurile de acasă din Ştefan cel Mare, totuşi puţini, conform estimărilor fanilor şi şefilor, după două trofee interne cîştigate în această vară.
- Înainte de startul meciului au fost prezentate imagini din cariera lui Mircea Lucescu şi i s-a urat "La mulţi ani " pentru că ieri a împlinit 67 de ani. Spectatorii au aplaudat momentul.
- Scutaru a debutat aseară în tricoul alb-roşu, înlocuindu-l chiar pe fostul său coleg de la Timişoara, Luchin, care n-a prins nici măcar lotul de 18.
- "Cîinii" i-au aplaudat şi pe juniorii clubului, de la grupa 1997, campioni naţionali, aceştia fiind prezentaţi special înaintea partidei. Emoţionaţi, copiii au făcut şi turul arenei.
- Laurenţiu Rus a început aseară extremă dreapta. A jucat pe toate posturile pe dreapta în acest start de sezon, fundaş, mijlocaş, iar acum, la al treilea meci, "aripă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
robotzel
robotzel  •  30 Iulie 2012, 21:21

Eu nu inteleg de ce nu se poate intretine acest gazon. se putea acoperii stadionul si uda la timp gazonul mai ales ca exista si instalatie de lumina artificiala. Echipele care joaca pe acest stadion platesc o galagie de bani pentru fiecare meci. chiar oprescu asta este atat de imbecil sa nu fie in stare sa aleaga o firma decenta pentru intretinere?

grobertinos
grobertinos  •  30 Iulie 2012, 21:15
Postat de riccardo1966 pe 30 Iulie 2012, 21:03

mai frate , cata polemica pe marginea acestui amical de r t, intre Campioana Mondiala si ,,looserii" Romaniei... aha

Mai da-te in kk de zdreanta va bagati si voi in seama rahatilor

riccardo1966
riccardo1966  •  30 Iulie 2012, 21:03

mai frate , cata polemica pe marginea acestui amical de r t, intre Campioana Mondiala si ,,looserii" Romaniei... aha

Vezi toate comentariile (8)
Comentează