FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Așteaptă actele » Dinamo poate bifa azi un transfer

Michel Espinosa // FOTO: instagram.com/michel_espinosaem24
Michel Espinosa // FOTO: instagram.com/michel_espinosaem24

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 12:12 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 12:38

Michel Espinosa, mijlocașul aflat în probe la Dinamo, a rămas pe banca de rezerve sâmbătă, fiind singurul fotbalist nefolosit de către Rednic în amicalul cu Petrolul, 3-2.

De fapt, a fost un acord între francezul de 28 de ani și antrenorul „câinilor” pentru a nu juca sâmbătă, dar toate lucrurile indică faptul că acesta va fi păstrat de „Puriu”.

Michel Espinsosa poate semna azi cu Dinamo

În mod normal, acesta va semna cu Dinamo și ulterior va începe să joace pentru „câini”. Espinosa a fost apreciat la antrenamente, cu toate că Rednic i-a transmis să nu mai fie atât de agresiv în intrări. 

Espinosa așteaptă să parafeze actele, nu a dorit să riște o accidentare înaintea semnării angajamentului. Astăzi, este ziua decisivă pentru el.

Fotbalistul de picior stâng are 1,90 m înălțime și este liber de contract din iulie, când a plecat de la Botev Plovdiv. Crescut la juniorii lui Toulouse, Espinosa a mai jucat în ligile inferioare din Franța (Trelissac FC, Clermont Foot, Stade Lavellois, Lyon Duchere) și în Croața, la NK Istra. 

250.000 de euroe cota lui Michel Espinosa, potrivit transfermarkt. Cea mai mare cotă a avut-o în februarie 2016, 400.000 de euro

Espinosa a urcat în carieră până în liga a doua franceză, unde a strâns 45 de meciuri la Clermont. În sezonul precedent a fost coechipierul lui Salif Cisse la Botev Plovdiv, echipă de play-out la sud de Dunăre

3 goluriîn 27 de meciuri a reușit pentru bulgari, în sezonul trecut

Salif Cisse nu rămâne la Dinamo

Celălalt jucător aflat în probe la Dinamo, Salif Cisse (29 de ani), nu l-a impresionat pe Mircea Rednic în amicalul de sâmbătă, iar antrenorul nu este dispus la concesii, nedorind să mai investească în aducerea unor jucători, chiar dacă e în criză de efectiv.

Atacantul a fost schimbat la pauză, nu l-a impresionat pe Rednic. Din informațiile GSP, cel mai probabil, „Puriul” nu-l va păstra pe Salif la Dinamo, nu-și permite să aștepte ca francezul să se pună la punct cu pregătirea fizică. În ultima ultimul sezon,  Cisse a jucat în Bulgaria. A fost la Țarsko Selo, apoi la Botev Plovdiv. A marcat doar de patru ori în 26 de meciuri. Două goluri în campionat în 24 de etape, două goluri în tot atâtea meciuri din Cupa Bulgariei.

VIDEO  Robert Niță: „Îmi doresc din tot sufletul meu de rapidist să se salveze Dinamo”

Citește și: 

La 28 de ani, reînvață fotbalul » Care e situația jucătorului care vrea să evolueze la Dinamo sub comanda lui Rednic

Rednic și-a încălcat promisiunea » PCH l-a dat de gol și se înclină în fața antrenorului: „Iată informațiile noastre”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mehighms
mehighms  •  12 Octombrie 2021, 09:01
Postat de creeperno115 pe 11 Octombrie 2021, 22:36

N-are ce bani sa astepte deoarece o singura luna de restante inseamna faliment. Dinamo e cel mai sigur club din liga 1 la plata salariilor in acest moment

tu iti dai seama ce vorbesti(scrii)!

creeperno115
creeperno115  •  11 Octombrie 2021, 22:36

N-are ce bani sa astepte deoarece o singura luna de restante inseamna faliment. Dinamo e cel mai sigur club din liga 1 la plata salariilor in acest moment

csa.regal.2017
csa.regal.2017  •  11 Octombrie 2021, 15:09

Curând își va aștepta banii

Vezi toate comentariile (4)
Comentează