FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - STEAUA, JOI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mihai Costea a fugit cu Cruduţa la Sibiu înaintea meciului cu Astra! » "Băi băiatule, aşa îţi distrugi cariera!"

Mihai Costea a însoţit-o pe Daniela Crudu la Sibiu chiar înaintea meciului cu Astra // Foto: libertatea.ro
Mihai Costea a însoţit-o pe Daniela Crudu la Sibiu chiar înaintea meciului cu Astra // Foto: libertatea.ro

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 martie 2012 01:26

Cu mai puţin de 48 de ore înaintea meciului cu Astra, ”Nilă” şi-a pierdut o noapte întreagă mergînd la Sibiu cu iubita, care a participat la inaugurarea unui club de fiţe.

Mihai Costea nu mai prinde deloc echipa la Steaua, dar e campionul escapadelor nocturne! Atacantul pe care Gigi Becali a plătit 1,4 milioane de euro în vara trecută a comis-o din nou vineri noapte, cu mai puţin de 48 de ore înaintea partidei cu Astra Ploieşti! Costea cel mic a mers cu iubita sa, Daniela Crudu, la inaugurarea unui club din Sibiu. Adică la 300 de kilometri distanţă de Bucureşti! S-a întors în Capitală abia spre dimineaţă, în jurul orei 6:00, iar sîmbătă la prînz a intrat în cantonament alături de colegi. Dormise numai cîteva ore, după ce condusese nebuneşte 600 de kilometri!

Stan l-a luat în primire
Toate dezvăluirile au fost făcute luni seară, la emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1, de managerul clubului Resident, Alina Muntean: "Domnişoara Crudu a stat mai puţin de o oră, deşi trebuia să stea trei. Asta pentru că Mihai Costea o aştepta disperat în parcare, spunea că e plecat din cantonament. A luat 500 de euro, chiar patronul nostru e negociat cu Mihai pentru ca Daniela să mai stea!".

Ilie Stan a văzut emisiunea şi, la antrenamentul de ieri, a mers direct la "Nilă". "Băi, unde ai fost plecat vineri?! Ai fugit din cantonament?! Bă, dacă nu-ţi bagi minţile în cap o să te distrugi ca fotbalist!", l-a ameninţat Stan pe oltean. Acesta s-a bîlbîit şi a încercat să nege toată escapada, însă tehnicianul i-a transmis că îl va amenda cu o sumă foarte mare, de ordinul miilor de euro.

Recepţionerii pe post de paznici
Tocmai pentru că Stan n-are încrede în profesionalismul jucătorilor săi, a luat o măsură originală în privinţa respectării cantonamentului din noaptea de dinaintea meciului cu Astra. Antrenorul a vorbit personal cu recepţionerii de la hotelul Parliament, unde Steaua a intrat în cantonament sîmbătă, şi le-a solicitat să-şi noteze numele oricărei persoane care iese şi intră în stabiliment, dar şi orele la care se întîmplă asta.

Comentariu postat ieri pe Facebook de clubul Resident din Sibiu
"‎20 de minute a stat Daniela în birou şi s-a plîns de cît de greu îi e cu Costea, că pierde o grămadă de bani din cauza lui şi că nu mai suportă, în timp ce a dat pe gît 8 shot-uri de tequila" :o

"Chiar mă bucur că vom face cantonamentele în Ghencea pentru că nu va mai îndrăzni nici un jucător să fugă noaptea, aşa cum au făcut Ricardo şi Bonfim anul trecut. E pază militară acolo, ăia nu se joacă, te împuşcă în cap" (Gigi Becali, patron Steaua)

30 de minute a jucat Mihai Costea în tricoul Stelei în ultimele 3 luni, niciodată în această perioadă nefiind titular

10.000 de euro este amenda pe care ar putea-o primi Mihai Costea pentru escapada sa, conform Regulamentului de Ordine Interioară

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
ciucaionut
ciucaionut  •  21 Martie 2012, 21:41

acum pe bune voi stiti cum se fu te cruduta? credeti ca voi ati putea sta in cantonament=)) bv nila baga mare da-l in colo de fotbal ca se duce cascavalu si pe urma ramai cu....amintirile ma chinuiesc amintirile ma rascolesc =)) FORZA STIINTA

ciucaionut
ciucaionut  •  21 Martie 2012, 21:34

O SA AJUNGA CA MITEA=)) FORTZA STIINTA

ursuu_blue
ursuu_blue  •  21 Martie 2012, 21:31

eu am zis de la inceput ca analfabetul asta de costea(nila) o sa ajunga al doilea andrei ionescu si poate si mai rau decit ala si cit de curind o sa-l urmeze si frates-o.Beeeeeeecali ar trebui intai sa-si consulte singur IQ ca saracu de el a mai ingust la minte decit NILA daca el a crezut ca putea iesi jucator dintr-o pramatie de om

Vezi toate comentariile (65)
Comentează
Close