FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID 100

VIDEO Mihai Iosif, vizibil emoționat la sărbătoarea centenarului Rapidului: „E ceva unic!”

Mihai Iosif (48 de ani), fost jucător și antrenor la Rapid, a fost prezent în Giulești la sărbătoarea celor 100 de ani de la înființarea clubului alb-vișiniu și a vorbit despre ce emoții puternice l-au cuprins la acest eveniment fastuos. +32   FOTO
Mihai Iosif (48 de ani), fost jucător și antrenor la Rapid, a fost prezent în Giulești la sărbătoarea celor 100 de ani de la înființarea clubului alb-vișiniu și a vorbit despre ce emoții puternice l-au cuprins la acest eveniment fastuos.

Articol de , , - Publicat duminica, 25 iunie 2023 22:10 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 22:10

Mihai Iosif (48 de ani), fost jucător și antrenor la Rapid, a fost prezent în Giulești la sărbătoarea celor 100 de ani de la înființarea clubului alb-vișiniu și a vorbit despre ce emoții puternice l-au cuprins la acest eveniment fastuos. 

Dan Șucu, promisiune în ziua centenarului rapidist: „De mâine ne ocupăm!”
Rapid 100
Dan Șucu, promisiune în ziua centenarului rapidist: „De mâine ne ocupăm!”

VIDEO. Mihai Iosif, fostul antrenor al Rapidului, nu lipsește din Giulești: „E ceva unic, sentimente puternice, am retrăit toate momentele din copilărie”

„Este ceva unic. Mă cuprinde o emoție foarte puternică. Am retrăit toate momentele copilăriei, de când am venit prima dată pe Giulești, vorba cântecului. Mă gândeam, când eram mic, cum o să fie când o să vină anul 2000 și cum o să fie când o să facă Rapidul 100 de ani.

Mă bucur că sunt contemporan cu acest moment unic. Simplul fapt că spui 100 de ani îți ridică părul de pe mâini. Când e vorba de Rapid mereu am lacrimi în ochi. Am avut și de bucurie și de tristețe. 

E un club aparte și dacă nu ai lacrimi de orice fel înseamnă că nu simți emoția. Pentru a activa la acest club, indiferent de calitate, trebuie să pui foarte multă pasiune”, a declarat Mihai Iosif. 

Mihai Iosif: „Am trăit toate emoțiile posibile la Rapid”

„Cred că am trăit toate emoțiile posibile la Rapid, dar niciodată nu se știe ce mai poate fi descoperit. Îmi doresc ca Rapidul să ia campionatul, trebuie să aibă această forță. 

Ei știu ce și-au dorit când au făcut transferurile, pe ce posturi au adus jucători. Au o stabilitate financiară, au stadion, au un lot echilibrat, o bază de pregătire și acești suporteri unici și fantastici. Cred că se va mai face cel puțin un transfer. 

Am multe amintiri frumoase în Giulești, încă de când am venit prima oară, când eram la copii și juniori, după aia când am debutat la echipa mare. 

Dar cel mai frumos evenimnent din viața mea la Rapid a fost promovarea (n.r. - în 2021), pentru că a fost obținută în niște momente ca ale Rapidului, unice și dramatice”, a mai spus acesta. 

Citește și: 

Venit de la FCSB, vrea titlul cu Rapid și convocarea la națională: „Tot ce n-am reușit în partea cealaltă!”

Mutu a lăsat în spate petrecerea: „Mă bucur că am prins aici centenarul, dar mâine plecăm!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
planetfun
planetfun  •  26 Iunie 2023, 12:42

Unic, vorba cantecului. Toti vorbesc asa din inertie, dupa ureche...

paolo16
paolo16  •  26 Iunie 2023, 03:59

Da, Mitza, a fost ceva unic. Cam la fel cu momentul când te-au dat afara fără motiv.

Vladvlad19
Vladvlad19  •  26 Iunie 2023, 00:28

Ai mancat o slanina buna la baia mare fara sa faci nimic..ai distrus echipa...*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează