FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 0-1

DINAMO - VOLUNTARI 0-1. Mihai Popescu a răbufnit: „Toți se dau mari dinamoviști, dar știu doar să atace! Spuneți adevărul!”

Mihai Popescu a răbufnit FOTO: Cristi Preda +22   FOTO
Mihai Popescu a răbufnit FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 18:47 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 20:19

Dinamo a pierdut cu FC Voluntari, scor 0-1, și rămâne ultima în Liga 1. Mihai Popescu (26 de ani), fundașul considerat capul răutăților în Ștefan cel Mare, a răbufnit după meci. 

„Trebuie să fim concentrați când intrăm pe teren, dar în primul rând la antrenamente, de acolo pleacă totul. Când Mister alege primul 11, toți trebuie să demonstreze de ce sunt aici. Văd că toată lumea atacă Dinamo. Ei se dau mari suporteri, spun că ajută clubul cu bani, dar știu doar să critice. Îi aștept să spună tot ce vor, dar să zică lucruri adevărate. Dacă nu, se vor trezi cu acțiuni grave. Îi rog să spună doar adevărul, altfel se poate ajunge în altă parte.

„Credeți că noi suntem singuri la Săftica? Acolo e sat fără câini, să facem noi ce vrem?! În special eu, care nu am demonstrat nimic, cum să îmi permit așa ceva? Credeți că vreun jucător din lume ar putea face așa ceva? Credeți că un fotbalist profesionist ar avea în cap să facă așa ceva? Ei se dau mari suporteri, ca dau bani de acasă, iar pe partea cealaltă dau în noi”
- Mihai Popescu, fundaș Dinamo

Adrian Mihalcea: "Nu e lapte şi miere dintr-o dată, dar nu dezarmăm! Nu demisionez"

+18 FOTO

Clasament play-out

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO - VOLUNTARI. FOTO A părăsit terenul în lacrimi după o lovitură dureroasă, fără minge!

Un fost căpitan al lui Dinamo, siderat de jocul echipei lui Adi Mihalcea: „Am vrut să închid televizorul! Am emoții cu retrogradarea”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (13)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  29 Iunie 2020, 09:16

Gata!Dinamo e salvata si va lua si campionatul!Pentru ca voi toti, ati gasit vinovatul!Pe Mihai Popescu!Ca gafeaza in aparare!El e vinovat ca Dinamo nu are fundasi laterali!El e vinovat ca Dinamo nu are niste mijlocasi de Doamne ajuta,care sa fie in stare sa preia mingea fara sa sara din ei ca din perete si care sa nu mai dea mingea la adversar!El e vinovat pentru alde Montini si alde Fabrini si pentru pestisorul din poarta, care ia gol la o minge tzopaita, trasa de la 20 de metri!Il dam pe Popescu afara si sa vedetzi ce bine va juca Dinamo!Noroc cu doctorul ala-Motoaca-ca astfel am aflat si noi ca la Saftica aia,pe langa jucatori si antrenori, mai sunt vreo 50 de insi!Care au si ei portzii macare!Si se fura ca la CAP-urile de demult!Bai oameni!Eu am auzit ca la echipele din tarile cu fotbal performant,nici nu exista cantonamente-cu liota de bagatori de seama si de hotzi,ca la noi!Acolo jucatorul sta acasa,vine la antrenament si se prezinta la echipa cu doua ore inainte de meci!E treaba lui ce mananca si ce face!Daca vrea sa prinda echipa!Nu trebuie sa-i zica doctorul Motoaca!Sau magazionerul,sau mai stiu eu cine!

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  29 Iunie 2020, 00:29

ce tupeu pe *** asta, pai si rednic zicea de asta ca e capu rautatilor si ca daca mai era el acolo, il dadea demult, cum a facut atunci in Scotia !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  28 Iunie 2020, 22:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează