FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - UNIREA URZICENI 2-3

Mihai Stoica: "A fost penalty clar la Onofraş, am văzut un arbitraj impecabil"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2009 00:00

Managerul general al Unirii Urziceni Mihai Stoica spune că arbitrajul nu a influenţat soarta rezultatului final al partidei de la Piatra Neamţ şi consideră că penalty-ul acordat de brigada din Grecia în minutele de final a fost unul perfect regulamentar.

"Gazdele sînt supărate pe arbitraj, dar ei au vrut străini la meciul acesta, iar eu am văzut un arbitraj impecabil. Am avut penalty clar, recunoscut de absolut toată lumea. Nu înţeleg ce vor, dar pînă la urmă fiecare vede din unghiul lui.

S-a spus că a fost un arbitraj de liga a 3-a, dar brigata aceasta a oficialt la Olympiakos cu Panathinaikos, derby-ul Greciei. Niciodată nu mă aşteptam să fie atît de greu la Piatra Neamţ, trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că a fost cel mai slab joc al nostru în această ediţie de campionat şi că am cîştigat cu şansă", a spus Mihai Stoica.

Mulţescu: „Sînt prea tulburat şi confuz. Am fost furaţi!
Tehnicianul echipei Ceahlăul Piatra-Neamţ, Gheorghe Mulţescu, s-a declarat dezamăgit de finalul partidei cu Unirea Urziceni, scor 2-3, şi l-a acuzat pe centralul grec Kakos de rea-voinţă.

"Nici nu ştiu dacă pot să mai spun ceva. Sînt prea tulburat şi confuz. Am fost furaţi! Eu am crezut că îi dă galben celui care a simulat. Dacă avem nevoie de astfel de arbitri, luaţi de pe stradă, din ligile inferioare, atunci situaţia e gravă!", a spus Gheorghe Mulţescu la finalul meciului.

Gheorghe Ştefan: „Dacă faci aşa ceva, ori eşti hoţ, ori eşti prost.
Preşedintele de onoare al echipei Ceahlăul Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan, a comentat înfrîngerea echipei sale din meciul cu Unirea şi penalty-ul acordat ialomiţenilor în minutele de final ale partidei. Deşi partida a fost arbitrată de o brigadă din Grecia, Gheorghe Ştefan a spus că suspectează corectitudinea arbitrului.

"Nu poţi face aşa ceva decît dacă ai un interes. Nu pot să îl depistez momentan, dar se va afla. Sînt impresari, conducători şi mulţi alţii care ţin legătura cu străinii. Ştiu şi eu astfel de şmecherii, pentru că şi eu fac parte din fenomen. Am cerut şi eu odată arbitrii străini şi iată ce păţesc. În cel mai bun caz trebuia lăsată faza să continue, sau să fie acordat fault pentru noi.

Cred că ştia şi el că Unirea e campioană iar noi săntem pe ultimul loc. A văzut că am fost periculoşi şi am avut ocazii şi a spus să ne penalizeze. Ştiu că şi arbitrii sînt oameni, dar nu o să mai fiu de acord cu arbitrii străini de acum. A fost tactică bună a lui Dan Petrescu, spunînd că pleacă din ţară.

Eu am o vorbă: dacă faci aşa ceva, ori eşti hoţ, ori eşti prost. Pînă atunci a demonstrat că nu e prost!", a spus Gheorghe Ştefan la GSPTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
 •  06 Decembrie 2009, 13:45

si cum vor plati?!?!? mai aranjati voi ceva ,pe undeva,pe unde aveti relatii!!!!!!!uitindu-se in oglinda m.m. este cel mai cel,ca sa nu zic cea.

 •  05 Decembrie 2009, 17:56

Deci , tot respectul pt Unirea in C.L. nu am vazut meciul asta doar ce am vazut acesta faza , daca ar fii fost invers pt Ceahlaul va dati seama ce scandal iesea . Culmea este ca la o asemenea faza mm spune ca a vazut toata lumea ca a fost fault , sa fim seriosi !

 •  05 Decembrie 2009, 17:29

sint din galati, dar asta nu era penalty nici macar in curtea scolii 7, unde stoica isi arata talentele, cu ceva timp in urma.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează