FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoica confirmă Gazeta: "L-am lovit, dar am fost provocat"

Mihai Stoica e în toiul unui nou scandal
Mihai Stoica e în toiul unui nou scandal

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 16:04

Scandalul în care a fost implicat Mihai Stoica după meciul de la Mediaş ia amploare. În direct la emisiunea Versus, pe GSP TV, un martor anonim a confirmat faptele relatate de Gazeta Sporturilor. Mihai Stoica a lovit o persoană după meciul pierdut de Steaua, 0-3 Citeşte AICI amănunte

Martorul a relatat că managerul Stelei a intrat într-o altercaţie cu un băiat de 24 de ani, pe care l-a lovit, fără a fi provocat de acesta: "L-a luat la bătaie chiar sub ochii tatălui său, în vîrstă de 65 de ani. Au intervenit Ronny Levy şi jucătorii ca să-l potolească, să nu-l lovească şi pe tatăl băiatului".

Intrat ulterior în direct, Mihai Stoica a recunoscut că a avut o altercaţie cu persoana respectivă, fiind provocat: "E adevărat că am avut o altercaţie cu băiatul respectiv, dar am fost provocat. Eu am fost bruscat în două rînduri şi am reacţionat normal, dar nu cu upercut sau directe. Nu l-am lovit cît să-i provoc o contuzie. El era beat, m-a jignit şi m-a bruscat".

Gigi Becali a comentat la GSP TV evenimentele în care a fost implicat Mihai Stoica: "Dacă persoana respectivă a înjurat Steaua, foarte bine a făcut Meme că a apărat onoarea Stelei. O să-l felicit pe Meme pentru asta".

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (80)
fann_liverpool
fann_liverpool  •  14 Septembrie 2011, 10:54

nu stiu ce treaba are intamplarea cu sportul de este pe GSP... trebuia sa fie pe site-uri de scandal.

caine_
caine_  •  14 Septembrie 2011, 00:38

upercut! pai mm daca pronunta cuvantul asta in fata a 90% din barbatii ce locuiesc in Romania, ar fi nevoit sa fuga. Si asta o zice un pacifist care doar constata penbilul din viata lacustei

shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  13 Septembrie 2011, 23:20

meme la pms...golan de rand...ce te astepti...nu onoarea stelei a aparat...scuze penibile...

Vezi toate comentariile (80)
Comentează