FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Mihai Stoica, mesaj de ultimă oră înaintea „șocului” cu CFR Cluj: „Puțini mai sperau după acel masacru!”

Mihai Stoica e încrezător înaintea meciului cu CFR / foto: GSP
Mihai Stoica e încrezător înaintea meciului cu CFR / foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 16:51 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 17:43

Mihai Stoica, 58 de ani, managerul general al celor de la FCSB, a publicat un mesaj mobilizator pe contul său de Facebook, cu patru ore înainte de startul derby-ului cu CFR Cluj.

  • FCSB – CFR Cluj se joacă de la ora 21:00. Partida din „vulcanul” de pe Arena Națională va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Oficialul roș-albaștrilor încearcă să-i “energizeaze” pe suporteri, însă în același timp aduce aminte și de palmaresul nu tocmai favorabil pe care FCSB îl are în meciurile cu CFR din ultimele sezoane. MM a făcut referire și la unele erori de arbitraj de pe urma cărora echipa sa a avut de suferit.

„După masacrul din Giulești, puțini mai sperau că ajungem din nou să depindem doar de rezultatele noastre

Pentru cei care nu și-au pierdut speranța, pentru cei peste 40.000 de steliști care ne vor fi alături în seara asta, pentru milioanele de steliști care vor ține pumnii strânși în fața televizoarelor, e obligatoriu să batem CFR cu Petrescu antrenor și pe Arena Națională într-un meci cu mare miză! N-am reușit până azi, dar în toate trebuie să fie un început! 

P.S. Anul trecut, o eroare de arbitraj ne-a interzis finala cu CFR. Anul ăsta, cu toată succesiunea interminabilă de greșeli contra noastră (mai ales în playoff), suntem încă în cărți”, a fost mesajul la care MM Stoica a strâns peste 600 de like-uri la nici 10 minute de la publicare. 

Fanii îi poartă spre titlu! FCSB o învinge pe CFR Cluj și e la un singur punct de primul loc » Calcule pentru titlu + clasamentul ACUM
FCSB - CFR 1-0
Fanii îi poartă spre titlu! FCSB o învinge pe CFR Cluj și e la un singur punct de primul loc » Calcule pentru titlu + clasamentul ACUM

FCSB a luat doar „firimiturile” cu CFR Cluj 

În ultimii ani, roș-albaștrii nu s-au ales cu aproape nimic din confruntările cu CFR Cluj, ceea ce a devenit o constantă în meciurile directe cu adevărat importante cu gruparea vișinie. Situația a fost la ordinea zilei la FCSB: victorii în fața CFR-ului în împrejurări mai puțin „fierbinți”, realizări putine spre deloc în momentele cruciale. 

Ani la rândul, gruparea lui Becali s-a „împotmolit” când era mai mare nevoia de trei puncte în fața rivalei de la Cluj. A câștigat, în schimb, meciuri de care nu depindea soarta campionatelor, cum ar fi acel 1-0 din runda #24 a sezonului regulat. 

Din 2018, de când Clujul a devenit principala forță a campionatului, FCSB și CFR s-au întâlnit de fiecare dată în play-off: doar trei victorii ale roș-albaștrilor din 11 ocazii, de două ori în momente în care ardelenii erau deja campioni.

Doi jucători esențiali de la FCSB sunt în pragul suspendării

Doi dintre elevii lui Charalambous au un motiv suplimentar să fie atenți în duelul cu „feroviarii”.

Anunțați titulari, fundașul central Joyskim Dawa și apărătorul stânga Risto Radunovic sunt la un singur „galben” de suspendare și pot rata duelul de titlu cu Farul de săptămâna viitoare în cazul în care vor fi avertizați cu CFR. Ambii sunt piese de bază în compartimentul defensiv de la FCSB și ar reprezenta două pierderi cu greutate în perspectiva duelului de la Ovidiu.

VIDEO Ce spun fanii FCSB-ului înaintea duelului cu CFR Cluj de pe Arena Națională

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Se umple Arena Națională la FCSB - CFR Cluj! S-au vândut toate biletele disponibile + FCSB a suplimentat numărul tichetelor

În pericol! Doi jucători esențiali de la FCSB sunt în pragul suspendării și pot rata marele meci de etapa viitoare

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (22)
Dobermannul
Dobermannul  •  15 Mai 2023, 14:38
Postat de 1ianuarie pe 14 Mai 2023, 23:15

Bă nesimțitule, te-a jignit pe tine cineva de bați câmpii? Zbieri ca un *** toată ziua crezând că ești inteligent. Pe mine nu m-ai convins pt că văd cât ești de limitat. Doar oamenii slabi jignesc metre.

Eu ce sa fac daca esti prost. Eu n-am nicio contributie la prostia ta.

1ianuarie
1ianuarie  •  14 Mai 2023, 23:15
Postat de Dobermannul pe 14 Mai 2023, 20:28

Deci in mintea voastra de prostovani doar spitalul dovedeste jocul dur.

Bă nesimțitule, te-a jignit pe tine cineva de bați câmpii? Zbieri ca un *** toată ziua crezând că ești inteligent. Pe mine nu m-ai convins pt că văd cât ești de limitat. Doar oamenii slabi jignesc metre.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  14 Mai 2023, 21:58
Postat de tictictic pe 14 Mai 2023, 18:54

Voi nu "sunte-ti" (!!!) nici macar in cartile de gramatica elementara de clasa a V-a primara!!!

Domn' profesor, ti se termină timpul...tic, tac.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează