FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

Mihai Stoica s-a enervat și i-a dat replica lui Mihai Rotaru: „Doar la Comedy Central nu l-am văzut! Pagină de facebook mă lasă să am?”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, i-a dat replica lui Mihai Rotaru. Finanțatorul rivalei Universitatea Craiova susține că a depus un memoriu la FRF, astfel încât MM să fi interzis din calitatea de analist la Orange Sport.
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, i-a dat replica lui Mihai Rotaru. Finanțatorul rivalei Universitatea Craiova susține că a depus un memoriu la FRF, astfel încât MM să fi interzis din calitatea de analist la Orange Sport.

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 20:18 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 22:53

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, i-a dat replica lui Mihai Rotaru. Finanțatorul rivalei Universitatea Craiova spusese azi că a depus un memoriu la FRF, astfel încât MM să fi interzis din calitatea de analist la Orange Sport.

Mihai Stoica a transmis în mai multe rânduri că refuză să îi răspundă lui Mihai Rotaru datorită unei promisiuni făcute unui prieten comun. Managerul general al celor de la FCSB a răbufnit după anunțul memoriului de astăzi.

Mihai Stoica, dezvăluire-șoc după golul decisiv din FCSB - CSU Craiova: „Am vorbit cu Hațegan și mi-a zis! Solicit asta în mod public!”
FCSB - CSU Craiova 1-1
Mihai Stoica, dezvăluire-șoc după golul decisiv din FCSB - CSU Craiova: „Am vorbit cu Hațegan și mi-a zis! Solicit asta în mod public!”

Mihai Stoica, replică pentru Mihai Rotaru

„Memoriul ăsta la Federație e la fel de stupid ca atunci când ar face un memoriu pentru ca echipa lui să primească două puncte când termină la egalitate. Ar putea motiva că rămâne un punct în aer. E atât de ridicol! Ce legătură are prezența mea aici cu exprimarea opiniei? Îmi pot exprima opinia aici, la toate televiziunile, pe toate rețelele de comunicare. Eu orice scriu pe Facebook se preia imediat.

M-a jignit non-stop și am remarcat asta. I-am promis unui prieten comun pe care îl respect foarte mult că nu voi mai ironiza. Săptămâna trecută l-am lăsat pe Rotaru să vorbească de FCSB. Știți bine ieșirile, a avut și la adresa mea, că adversarii ar avea ceva cu FCSB pentru că sunt eu acolo. Ar vrea să joace mai bine cu noi, trag eu concluzia, și mai slab cu alții... e foarte sofisticat mesajul transmis. 

Nu l-am văzut intervenind pe la Comedy Central, deși ar fi fost perfect acolo. În rest a vorbit peste tot. N-ai cum să susții o asemenea aberație. Oare mă lasă să am pagină de facebook? Măcar la emisiunile de Champions League pot să particip, să îmi etalez cunoștințele? Ce înseamnă asta? Colaboratori la emisiunile de profil sunt de ani de zile în România”, a răbufnit Mihai Stoica la „Sport Report”, pe Orange Sport.

Mihai Stoica: „Rotaru trebuie să înțeleagă ceva”

„Cum să spui asemenea enormitate? Ce legătura are una cu alta? Ah, e adevărat. Cum unii fotbaliști sunt mai talentați decât ceilalți, așa sunt și unii oameni care stăpânesc mai bine limba română, iar alții au doar câteva cuvinte în vocabular. Fiecare cu școlile lui făcute... 

Așa trebuie să înțeleagă și Rotaru, că sunt oameni care se pot exprima mai bine decât ceilalți. Știu sigur că a intervenit la o televiziune, împotriva lui Costeiu (n.r comentator ProTV) pentru că nu i-a convenit cum l-a catalogat pe Markovic într-un meci al naționalei. Mă opresc. Pot să fiu foarte caustic, dar chiar nu vreau. Nu mă interesează niciun conflict cu nimeni.

E posibil să aibă o aversiune față de mine. Nu îi place prezența mea, habar nu am de ce. Dar văd că mă urmărește”, a mai transmis managerul general al celor de la FCSB.

Întrerupem colaborarea o lună de zile și intru pe toate posturile posibile, scriu non-stop și va fi cutremur, cu replică după replică. Nu are niciun sens. Culmea e că eu și Rotaru ne cunoașteam și am avut mereu discuții civilizate
- Mihai Stoica, manager FCSB

VIDEO. Leo Strizu, după FCSB - CS Universitatea Craivova 1-1: „Felicit echipa pentru efortul depus. Atât s-a putut astăzi”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Nelu Varga, mesaj pentru jucătorul care a fugit de CFR Cluj: „N-o să scape! Lucrurile nu rămân așa” » Amenință și noua echipă: „O să plătească pentru asta!”

EXCLUSIV Sare în apărarea lui Târnovanu, după gafa cu Universitatea Craiova: „Ce ușor e de la TV...Știți ce-mi place la el?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
dum.dragos
dum.dragos  •  01 Martie 2023, 23:10

Eu Nu m-am bagat in discutia nimanui…”copile” (sau sa iti spun direct…meme??). Daca nu esti chiar meme …inseamna ca tu te-ai cam bagat in seama cu mine…fara sa ti-o fi cerut cineva…

mgbal
mgbal  •  22 Februarie 2023, 07:02

Fotbalul in Romania o sa progreseze cand comentatori ca MM Stoica or sa dispara. El se crede cel mai destept, dar o vorba spune "cel (ca el) care nu-i fudul parca nu e MM destul".

concret
concret  •  22 Februarie 2023, 03:03
Postat de emil1986 pe 21 Februarie 2023, 15:33

Nu prostule, voua v-a transmis acest mesaj, sa va destupe mintile ***.

Ba tu daca te-ai putea vedea din ochii unui om normal, *** prost de 0,2 bani!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează