FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CSU CRAIOVA 1-1

Mihai Stoica, surprins de reacțiile lui Mirel Rădoi după meciul cu Chindia: „Eu îl știam un tip echilibrat, care își cenzurează emoțiile”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 09:55 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 10:40

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, s-a declarat surprins de reacțiile lui Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul Universității Craiova, după remiza dintre formația olteană și Chindia Târgoviște, de marți seară, într-o restanță din etapa a șasea a Superligii. 

Rădoi anunță plecarea unui jucător de la CSU Craiova: „Nu ai ce căuta la o echipă cu pretenții!” » Momentul care l-a deranjat pe antrenor
CSU CRAIOVA
Rădoi anunță plecarea unui jucător de la CSU Craiova: „Nu ai ce căuta la o echipă cu pretenții!” » Momentul care l-a deranjat pe antrenor

Mihai Stoica: „Probabil că nervii lui Rădoi au fost întinși la maxim”

„Nu aş da vina pe Mirel Rădoi. Oamenii, probabil, că nu au fost nevinovaţi dacă au fost luate măsuri aşa dure împotriva lor. Da... Probabil că nervii lui Rădoi au fost întinşi la maxim pentru că el este un fel de «Big Brother» cu fotbaliştii. 

Eu îl ştiam un tip echilibrat, care îşi cenzurează emoţiile, probabil există o presiune suplimentară... cauzată de faptul că au fost luate anumite măsuri (n.r. - înainte de Rapid - CS Universitatea Craiova, Mirel Rădoi i-a exclus din lotul echipei pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuț Vînă și Sergiu Hanca). 

Presiunea vine pentru că ai luat o decizie, aştepţi să vezi rezultatele de după şi rezultatele echipei sunt cum sunt. De când sunt în fotbal nu am văzut să iei o decizie şi să nu existe repercusiuni. Eu îl cunosc pe Mirel, nu e genul care s-ar crampona într-un contract. Rotaru şi l-a dorit foarte mult... ştiu eu asta.

Eu nu cred că face stânga... fără să ştie dreapta. Eu ştiu că Universitatea Craiova este foarte bine organizată. Nu îmi vine să cred că Mihai Rotaru (n.r. - patronul Universității) nu ştie de acest gen de discurs. Eu cred că acest gen de discuţie s-a purtat în cadrul clubului”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport

VIDEO. Chindia - U Craiova 1-1 / Mirel Rădoi: „Problema mentală la această echipă e mult mai mare decât credeam”

Citește și:

Cum a comis-o căpitanul lui Rădoi contra Chindiei + Verdictul lui Crăciunescu spulberă orice dubii

Invincibilul Petrea, exigent cu jucătorii lui, după remiza cu CS Universitatea Craiova: „Le arătasem ce trebuie să facă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 Noiembrie 2022, 16:17

MS un analist mult mai bun decat ID...

Cormiz
Cormiz  •  30 Noiembrie 2022, 11:02

Cu surprindere vad ca domnul Stoica s-a transformat într-un fel de Mitica Dragomir, vorbește de toți și de toate. Cică S-ar pricepe. Oare?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează