FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB 0-1

EXCLUSIV / VIDEO Imaginile cu Mihai Stoica dezlănțuit » Ce a făcut pe gazon, la finalul meciului din Gruia

Articol de , - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 23:41 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 01:31

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, s-a dezlănțuit după ce roș-albaștrii au învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, în runda cu numărul #4 din Superliga.

La câteva minute după finalul meciului care a dus-o pe FCSB la 13 puncte de contracandidate, Mihai Stoica încă se afla pe gazon și sărbătorea alături de suporterii din Peluza Nord.

Gigi Becali, plan nemaivăzut pentru meciul cu Rapid: „Vreau să fac o cruce din drone, cât terenul de mare! Ceva frumos, creștinesc”
CFR CLUJ - FCSB
Gigi Becali, plan nemaivăzut pentru meciul cu Rapid: „Vreau să fac o cruce din drone, cât terenul de mare! Ceva frumos, creștinesc”

Acesta a cântat alături de galerie și a făcut o plecăciune în fața suporterilor. Apoi, a dat să se îndrepte spre vestiare, dar suporterii au început să îi scandeze din nou numele.

A fost momentul în care MM s-a întors în pași de dans și a mers iarăși să cânte și sărbătorească alături de galerie. Într-un final, a părăsit gazonul triumfător, în alergare ușoară.

VIDEO. CFR CLUJ - FCSB 0-1. Imagini rare cu Mihai Stoica, dansând și scandând în fața galeriei

Suporterii celor de la FCSB au ținut să le mulțumească într-un mod special fotbaliștilor pentru această victorie. Au scandat pe rând numele fiecărui jucător. Fanii nu au uitat nici de Mihai Pintilii, apoi au urmat lozinci rasiste la adresa rivalilor din Giulești.

Scenariul în care FCSB devine campioană etapa viitoare

FCSB se poate încorona campioană încă de runda viitoare, în cazul în care o va învinge pe Rapid, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova nu-și vor câștiga partidele.

Runda următoare, programul din play-off este:
Vineri, 19 aprilie, ora 20:30, Farul - CFR Cluj
Sâmbătă, 20 aprilie, ora 20:30, FCSB - Rapid
Duminică, 21 aprilie, ora 19:00, Sepsi OSK - Universitatea Craiova

În scenariul amintit, între FCSB și principalele urmăritoare, CFR și Craiova, ar fi 15 puncte cu 5 etape rămase. Cum FCSB are avantajul la egalitate de puncte, din moment ce nu a beneficiat de rotunjire, roș-albaștrii ar fi campioni chiar dacă ar pierde pe linie în ultimele 5 etape!

Citește și alte știri de actualitate:

Gol fabulos marcat de Florinel Coman în CFR Cluj - FCSB » Are mai multe reușite din lovituri libere decât din penalty-uri!
CFR CLUJ - FCSB
Gol fabulos marcat de Florinel Coman în CFR Cluj - FCSB » Are mai multe reușite din lovituri libere decât din penalty-uri!
Clujenii, fluierați la ei acasă + Moment tensionat la CFR - FCSB: jandarmii au intervenit cu scuturile
CFR CLUJ - FCSB
Clujenii, fluierați la ei acasă + Moment tensionat la CFR - FCSB: jandarmii au intervenit cu scuturile

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
florin44
florin44  •  15 Aprilie 2024, 15:57

Pasii de dans au fost invatati la Rahova?

romeverest
romeverest  •  15 Aprilie 2024, 10:26

Este normal sa se bucure !! Este o noutate pentru Fcsb sa castige campionatul ! Dupa 9 ani de umilinte poti afirma ca este un succes ! Partea trista urmeaza sa vina, in sensul ca singura speranta pentru ei in cupele europene ramane doar cea mai slaba competitie, raspectiv Conferance League !! Sa speram ca nu se vor face de rusine in aceasta competitie asa cum s-a facut in ultimii ani cand nu a ajuns nici macar in grupe fiind eliminati de niste echipe modeste !!

corneliusarmis
corneliusarmis  •  15 Aprilie 2024, 08:58

Justiția Română pentru un cetățean din mass-media, după ce a ucis trei persoane, a fost condamnat la trei (3) ani cu suspendare, MM-ului i-au dat yrei (3) ani cu executare, la comandă Politică! Efectul execuției comandate se vede acum la „dezlănțuirea” suporterilor de la cfrcluj1907”, a durut rău... FCSB=Steaua, s-a văzut și la Cluj-Napoca, nu?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează