FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Foc în vestiar la Dinamo! Adrian Mihalcea, contestat după primul meci » Cine conduce revolta jucătorilor

Rezervele Straton și Răuță conduc în vestiar lui Dinamo revolta anti-Mihalcea, după 1-3 cu Sepsi. +47   FOTO
Rezervele Straton și Răuță conduc în vestiar lui Dinamo revolta anti-Mihalcea, după 1-3 cu Sepsi.

Articol de - Publicat luni, 22 iunie 2020 18:02 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 18:14

Rezervele Straton și Răuță conduc în vestiar lui Dinamo revolta anti-Mihalcea, după 1-3 cu Sepsi. Colegii îl blamează pe Fabbrini că e individualist, iar restanțele financiare care se tot adună îi împing pe jucători să-și calculeze soluții de evadare din ”Groapă”.

Înfrângerea suferită duminică seara împotriva lui Sepsi a adus noi episoade tumultoase în tabăra "câinilor". La finalul partidei, în vestiar, mai mulți jucători s-ar fi revoltat împotriva antrenorului Adrian Mihalcea, acuzat că a făcut prost echipa pentru primul meci de la reluarea sezonului.

"Capii răzvrătiților au fost Straton și Răuță, care e finul lui Dan Nistor", spune o sursă GSP. Ambii au rămas pe bancă la partida cu Sepsi, numărându-se în grupul de patru jucători care nu a prins niciun minut pe gazon.

Detaliile continuă: "Nu i-au reproșat direct în față lui Mihalcea, dar Adi a auzit ce s-a întâmplat în cabină și nu i-a căzut deloc bine. Și-așa el e într-o postură foarte delicată acolo. Nimeni nu-l ascultă, lotul e împărțit în trei tabere. Are o misiune imposibilă".

EXCLUSIV Foc în vestiar la Dinamo! Adrian Mihalcea, contestat după primul meci » Cine conduce revolta jucătorilor
  • Alexandru Răuță (în stânga) și Cătălin Straton

Fabbrini luat la rost

De asemenea, au fost colegi care ar fi tăbărât pe Fabbrini: "I-au reproșat că uită să mai dea drumul la minge și joacă prea mult individual. Și băiatul e un pic dezorientat, fiindcă el preferă să joace spre banda stângă, însă Mihalcea îi cere să stea doar în centru și să ghidoneze de acolo jocul".

Fabbrini e omul care, în minutul 38, când tabela arăta doar 0-1, a obținut un penalty și eliminarea lui Tincu, dar Perovici a ratat lovitura de la 11 metri.

În plus, eșecul rușinos a adâncit tensiunile legate de incertitudinea asupra clubului. "Jucătorii nu mai știu ce se poate întâmpla de pe o zi pe alta. Nimeni nu le spune nimic despre viitor. Se ajunge în curând la a patra lună restantă la contracte și mulți își fac deja calcule cum să scape cât mai repede din nebunia de la Dinamo", mai punctează sursa GSP. 

7 meciuria prins Straton între buturile lui Dinamo în acest sezon, 4 în Liga 1 și 3 în Cupă. A încasat 11 goluri

"Ce caută Grigore căpitan?"

O altă temă care a dat foc vestiarului ar fi fost numirea peste noapte a lui Ricardo Grigore în postura de căpitan al lui Dinamo. Fundașul de 21 de ani a purtat în premieră banderola "câinilor", dar prestația sa a păstrat linia ridicolă a întregii echipe. Jucătorii îl suspectează pe Mihalcea că ar face jocurile lui Giovanni Becali, agentul fotbalistului, astfel încât statutul de căpitan să-l ajute la o eventuală vânzare peste hotare. 

21 de partidea strâns Răuță în tricoul roș-albilor în această stagiune, 19 în L1 și 2 în Cupă. N-are niciun gol, nicio pasă decisivă

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini de la Dinamo - Sepsi 1-3

+43 FOTO

Dinamo - Sepsi 1-3 / Adrian Mihalcea: "N-am văzut diferenţa dintre o echipă în zece şi o echipă în 11"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo are un nou președinte: „Prioritatea mandatului meu este stadionul!”

Mircea Lucescu, nemilos cu Ionuț Negoiță: „Inconștient! Ar fi cea mai mare rușine pentru echipă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (72)
zorrozabal
zorrozabal  •  23 Iunie 2020, 14:26
Postat de dobrinibamus pe 23 Iunie 2020, 08:07

B-uuuu, B-uuuu, B-uuuu !!!

Afla si tu ca Dinamo mai are de jucat 11 meciuri in acest campionat!Si nu are decat un punct de recuperat!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 Iunie 2020, 14:22
Postat de Robert Ivan pe 22 Iunie 2020, 22:53

Ricardo Grigore cel mai slab de pe teren, trebuia vandut pe 400.000 eur, cand a avut oferta in primavara.

In tara orbilor,chiorul e imparat!Alaturi de alde Kostrna-blestemul lui Uhrin-si Sin,nici Sergio Ramos nu s-ar fi descurcat...Cand ai doua maini moarte in aparare,nici macar Puljici nu a jucat bine!Ca sa nu mai vorbim de Fabrini!

trink
trink  •  23 Iunie 2020, 13:51
Postat de babacloanta pe 22 Iunie 2020, 20:56

coltescu un spuratafractionat jocul si mai ales a facut 2 gresli de arbitraj in decurs de 2 minute de a schimbat radical cursul jocului punand plumb in picioarele dinamovistilor ..nu fluiera 11m la impungerea cu intensitate asupra lui sorescu in schimb la putin timp da un 11m la un fault inventat din cauza ca se stie ca are devieri de personalitate dupa ce a vrut s ase arnuce pe geam ..aceste devieri a facut ca sepsi sa faca 2-0 ..se vede clar si lareluari si i poze cu stop cadru ca puljici ataca regulamentar joaca mingea rimitad-o i corner ,parca asta a asteptat colescu si asa de repede a fluierat ca era sa inghita fluierul ..intrarea a fost regulamentara la limita dar corecta la litera de lege ..ne uitam ce 11m a primit fcsb doar ca c-tin a pus un pic mana pe fcsb care stie sa mimeze faultul doar il are maestru altatrului simulat tanase . daca dai la fcsb pai lui Dinamo trebuis asa dea si rosu fault cu intensitate fara sa aiba intentia a joace mingea ,intentia dura se pedepseste cu rosu direct .

am zis eu ca voi o sa mai castigati cand adversarele vor juca in 8 din minutu unu! meciul e terminat rezutatul e care e ! orice alte comentarii sunt discutii / presupuneri! etapa viitoare platiti si voi arbitru daca e asa cum bociti!

Vezi toate comentariile (72)
Comentează