FOTBAL  »  Superliga  »  TRANFER

Mijlocaşul Pedro Celestino va semna cu CFR în zilele următoare » Dirijor din Portugalia

Pedro Celstino, dreapta, are 24 de ani şi a crescut la Sporting Lisabona Foto:reuters
Pedro Celstino, dreapta, are 24 de ani şi a crescut la Sporting Lisabona Foto:reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 14 august 2011 15:25

Înfrîngerea cu Gaz Metan Mediaş i-a determinat pe oficialii clujeni să aducă întăriri la echipă


CFR Cluj a suferit, vineri seară, primul eşec din acest sezon, chiar pe teren propriu, 0-2 cu Gaz Metan Mediaş. Imediat după joc,  preşedintele feroviarilor, Iuliu Mureşan, a anunţat noi transferuri la gruparea clujeană. "Mai avem nevoie şi de un mijlocaş, care să-i  fie dublură lui Peralta, şi de un portar. Mijlocaşul va semna luni sau marţi, cînd sperăm să primim un răspuns favorabil de la FIFA şi în cazul lui Weldon", a afirmat Mureşan.

Poartă numărul 10
Mijlocaşul ochit de clujeni este Pedro Celestino (24 de ani), de la Belenenses. Născut în Insulele Capului Verde, Celestino deţine  paşaport portughez, fiind crescut la juniorii lui Sporting Lisabona. Fotbalistul de culoare, care poartă tricoul cu numărul 10 la Belenenses, a mai evoluat în carieră, timp de un sezon şi jumătate, şi la Estrela Amadora. Belenenses a retrogradat la finele sezonului 2009-2010 în liga secundă portugheză.

53 de meciuri şi 5 goluri a strîns Celestino la Belenenses în două sezoane

S-a enervat "Animalul"
Tehnicianul CFR-ului, Jorge Costa, a fost extrem de deranjat de înfrîngerea cu Gaz Metan. Întrebat ce părere are despre ineficacitatea  atacanţilor Ronny şi Kapetanos, portughezul a părăsit iritat sala de conferinţe, nu înainte de a justifica absenţa lui Bud din lot. "Bud nu a  prins lotul pentru că nu am vrut eu. Cîtă vreme sînt aici, eu fac alegerile! Cred că pînă la finalul campionatului ne vom atinge  obiectivele", a spus Costa.

Avram, pus la colţ
Marius Avram a acordat nu mai puţin de 14 cartonaşe galbene în partida CFR - Gaz Metan, 6 gazdelor şi 8 oaspeţilor. "La Cluj, Avram  nu prea prinde formă bună. Încă n-am avut arbitru care să arbitreze cu cartonaşele, şi nu cu fluierul", a spus preşedintele clujenilor,  Iuliu Mureşan. "În cele 4 meciuri din Europa nici nu am simţit arbitrajul, nici nu le ştiu numele celor care ne-au fluierat. La noi în  campionat însă e o modă ca arbitrii să iasă în evidenţă", a completat antrenorul medieşenilor, Cristi Pustai.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
soviet.assault2
soviet.assault2  •  14 August 2011, 18:52
Postat de suporterfcsb pe 14 August 2011, 15:59

wow ăsta dacă vine la CFR intr-un an câștigă campionatul cu CFR iar în următorul an va pleca de la Cfr pentru o sumă colosala de 40 de milioane de euro la BARCELONA care îi ia locul în echipa lui Xavi.

nu ma! Barcelona il ia numai pe ...Moraes... de la voi.... !:)))

ferko_cfr_k
ferko_cfr_k  •  14 August 2011, 17:50

se vede cine greseste pasa taranoi si rumani,apoi avram asta e trimis la comanda taticului,faci pe dracu si ii aranjezi pe gazde.asa a facut,un copil de 12 ani dc il lasi sa arbitreze o face mai bine ca penibilul asta.

jancsi311
jancsi311  •  14 August 2011, 17:04
Postat de ralffy_mr pe 14 August 2011, 16:07

Acu daca se rezolva transferul in saptamana urmatoare, nu cred ca imediat vineri seara s-au gandit la un ultim transfer. NU stiu ce fel de gandire aveti. Cum sa te apuci de un transfer in 3-4 zile. Am o banuiala ca jucatorul e urmarit de ceva timp si chiar s-au purtat ceva discutii cu jucatorul si clubul acestuia.....dar na..cum sa iei ochii cititorului, decat cu titluri de genul IMediat dupa infrangere, cfr si-a luat un nou nr 10. Doar la Stana se procedeaza asa.

ai perfecta dreptate

Vezi toate comentariile (14)
Comentează