FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CSMS IAŞI 0-2

Mircea Rednic îşi avertizează jucătorii după înfrîngerea cu CSMS Iaşi: "Nu avem nici o şansă în faţa Rapidului"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 20:41

Petrolul a pierdut pe propriul teren în faţa celor de la CSMS Iaşi, scor 0-2, iar Mircea Rednic, antrenorul "găzarilor", s-a arătat total nemulţumit de jocul formaţiei sale şi îşi avertizează elevii.

"În această seară Petrolul n-a jucat diferit faţă de meciul din Cupă. A trebuit să-mi recuperez jucătorii după meciul cu Steaua, pentru că n-a fost uşor să fii egalat după ce ai condus tot meciul. A trebuit să-i ridic şi fizic, şi moral.

Jucătorii n-au respectat ce le-am spus, a existat şi un pic de relaxare, nu au fost nici concentraţi. I-am văzut pe ieşeni în ultimele două meciuri, ei sînt foarte determinaţi, foarte ambiţioşi, ceea ce noi n-am fost azi. Ei joacă pe prime, noi nu jucăm pe aşa ceva, dar ăsta nu e un motiv.

În primul rînd mie îmi reproşez rezultatul de azi. Nu avem nici o şansă cu Rapid dacă vom juca aşa cum făcut-o azi (n.r. Rapid - Petrolul se va juca vineri în etapa a 21-a din Liga 1)", a spus Rednic la Dolcesport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
humanimal
humanimal  •  10 Martie 2015, 19:24
Postat de cocojambo1 pe 10 Martie 2015, 00:16

Trebuie dat afara. Petrolul nu joaca nimic. E praf echipa.

Cine crezi omule ca mai poate motiva niste jucatori care joaca pentru nimic? Nici salariile nu sunt platite la zi, toti sunt cu gandul la plecare. Nu e Rednic de vina, e Capra si cu toata gasca de mafioti care au distrus clubul.

humanimal
humanimal  •  10 Martie 2015, 19:20
Postat de cyoby24 pe 10 Martie 2015, 00:50

Ce bine îmi pare ca ai luat teapa, ce bine îmi are ca ai pierdut !!!

Totusi nu uita ca a adus ultimul titlu Rapidului. Faza cu tzeapa ii era adresata lui Copos care il daduse afara, nu avea nici o legatura ca clubul Rapid.

torque1981
torque1981  •  10 Martie 2015, 09:14
Postat de plischi pe 10 Martie 2015, 07:35

nici un joc nu seamana cu acela dintre rapid si viitorul, care va intra in mod cert in istoria clubului giulestean. daca rednic se teme de o echipa care in ianuarie avea vreo sase jucatori cu drept de joc, ce altceva va mai trebuie pentru a va face o idee in legatura cu ce se joaca in liga noastra bezmetica, pana nu de mult bezmitica?!

Valoarea campionatului nostru e zero. Sa vezi ce jale o sa fie anul viitor in cupele europene.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează