FOTBAL  »  Superliga  »  OPERAȚIE

Mircea Rednic, după ce a fost operat de coxartroză: „Vă spun că sunt ca nou”

Mircea Rednic/ foto Facebook Dr. Robert Apostolescu
Mircea Rednic/ foto Facebook Dr. Robert Apostolescu

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 14:34 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 15:39

Mircea Rednic (60 de ani), fostul antrenor de la Dinamo, s-a operat luni de coxartroză, o afecțiune care se manifestă prin degradarea articulației șoldului.

„Astăzi îi urez Paște fericit domnului Mircea Rednic, care tocmai s-a externat după operația de coxartroză efectuată luni și va putea petrece sărbătorile în familie! Intervenția a fost efectuată printr-o metodă minim invazivă, ceea ce presupune o incizie mică, dureri minime și o recuperare rapidă. Urmează o perioadă de aproximativ o lună în care va merge cu ajutorul cârjelor și va face exerciții de kinetoterapie, dar starea de spirit este deja la cote înalte”, a transmis Dr. Robert Apostolescu pe pagina sa de Facebook.

Cristian Balaj, despre litigiul dintre Arlauskis și CFR Cluj: „Speța nu-l favorizează, vor apărea amănunte interesante”
CFR CLUJ
Cristian Balaj, despre litigiul dintre Arlauskis și CFR Cluj: „Speța nu-l favorizează, vor apărea amănunte interesante”

Mircea Rednic: „Sunt ca nou”

„Vă spun că sunt ca nou. [...] Tehnica asta nouă, minim-invazivă, este ceva incredibil. Nici vorbă de durere după operație. Și cicatricea este mică, nu-ți ating muschii. A doua zi eu deja mă plimbam cu cadrul, am făcut multe ture pe aici prin spital. Mă simt foarte bine! 

Eu aveam dureri și când mă așezam în pat, nu mai vorbesc la mers, când urcam în mașină sau când urcam scările. Chiar i-am spus domnului doctor Apostolescu că am făcut o mare greșeală că nu m-am operat mai devreme și regret că am stat aproape doi ani cu dureri”, a transmis Mircea Rednic, potrivit sursei menționate.

Pe 12 decembrie 2021, când încă o pregătea pe Dinamo, Mircea Rednic declara că și-a anulat operația la șold pentru a antrena echipa din „Ștefan cel Mare”: „Le-am spus încă de când am venit că le voi da tuturor șanse și voi lua o decizie la finalul anului. Nici jucătorii care au venit în perioada mea nu sunt siguri de locul lor. 

Eu nu plec! Am venit într-o situație grea și mi-am asumat, mi-am anulat operația de la șold pentru a veni să ajut Dinamo. Unii jucători nu acceptă concurența, nu acceptă deciziile antrenorului”. 9 zile mai târziu, Mircea Rednic era demis de Dinamo.

Ce este coxatroza

„Coxartroza este o boală degenerativă, caracterizată prin degradarea progresivă a articulaţiei şoldului. Efectele acesteia sunt distrugerea cartilajului articular şi apariţia la nivelul şoldului a osteofitelor (ciocuri osoase). În lipsa cartilajului articular mişcările şoldului se limitează şi devin dureroase. Osteofitele dezvoltate reprezintă un obstacol mecanic ce limitează de asemenea mişcarea şoldului”, potrivit drapostolescu.ro

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, suspendat două meciuri după eliminarea de la Farul + A venit „nota de plată” și pentru Adi Petre, după faultul dur asupra lui Pigliacelli

Două cluburi din Liga 1 au punctaj cu minus după ultimele sancțiuni dictate de FRF

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
io.s_ge
io.s_ge  •  21 Aprilie 2022, 19:08
Postat de dumitru82drugan pe 21 Aprilie 2022, 16:36

Rautatea la macinat !

Inapoi "l-a" şcoală! Nici trei vorbe nu ştii să scrii.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  21 Aprilie 2022, 16:36

Rautatea la macinat !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează