FOTBAL  »  Superliga  »  ADRIAN MITITELU

Mititelu acuză FRF şi LPF : "Acum vă prezint documentele reale. Avem două Federaţii şi două Ligi!"

Adrian Mititelu, patron Universitatea Craiova +22   FOTO
Adrian Mititelu, patron Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 24 mai 2012 15:59

Adrian Mititelu s-a ţinut de promisiune şi a adus documentele care arată că FRF şi LPF sînt înfiinţate ilegal. Finanţatorul a ţinut să prezinte toate neregulile din fotbalul românesc.

"Este o premieră în tot ceea ce ţine de dezvăluiri făcute vreodată în fotbalul românesc. Ne-au trebuit săptămîni să obţinem nişte documente pe care în mod normal ar fi trebuit să le avem în 2-3 zile. Presa a primit telefoane pentru a nu ne mai lăsa să apărem şi să dovedim ce avem de dovedit. Actele sînt indubitabile", a început atacul Adrian Mititelu.

Mititelu spune că FRF nu este aceeaşi cu cea pe care noi o ştim. Acesta îl atacă pe Mircea Sandu spunînd despre preşedintele FRF că şi-a dat seama de greşeala făcută şi că a vrut să repare totul fără ca cineva să afle vreodată.

"FRF este înfiinţată ilegal, abuziv şi am acte cu care dovedesc asta. Mircea Sandu a înfiinţat o Federaţie ilegal. Nu este aceeaşi Federaţie cu cea din 1909. Avem un registru obţinut de la Tribunalul Bucureşti. Aici ne arată că Universitatea Craiova este club afiliat al FRF. S-au dus la tribunal pentru a repara ce au stricat. În martie 2012 a încercat să înscrie un mandat din 2005. Toate aceste acte sînt falsuri. Apar persoane juridice care nici nu existau în 2005. Avem două federaţii. Amîndouă sînt conduse de Mircea Sandu, dar doar una poate fi dovedită prin acte", a tunat Adrian Mititelu la adresa lui Mircea Sandu.

Patronul Universităţii Craiova nu l-a uitat nici pe Dumitru Dragomir. Despre preşedintele LPF Mititelu spune că a comis o greşeală mai mare decît cea făcută de Mircea Sandu.

"Liga, la această oră, este nulă. Nu există!  Dumitru Dragomir are toţi proştii după el. Avem şi două ligi fără ca lumea să ştie. Spre deosebire de federaţie care a mers pe şustache în paralel, Dragomir a dizolvat liga din 1993 şi a rămas doar cu cea nouă. Liga funcţionează ilegal. Federaţia are o şansă în plus faţă de Ligă. Dacă rămînea şi cea din 1993, atunci aveau şi ei o şansă de scăpare. Puteau spune că e o reorganizare. Le-au ascuns special pentru a nu se vedea că reorganizarea din 2001 este ilegală", l-a atacat Mititelu pe preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Adrian Mititelu spune că toate licenţele sînt date ilegal. Patronul Universităţii Craiova este surprins de modul în care Rapid a primit licenţa, avînd datorii mult mai mari decît Poli Timişoara, echipă retrogradată din cauza unei datorii de un milion de euro.

"Duru este un locotenent al lui Sandu Mircea care a fost pus să şantajeze şi să se răzbune pe cluburile care nu sînt pe placul lui. Nu am o problemă cu aceste cluburi de acum. Poliţia, pompierii şi jadarmeria sînt asociaţi ai clubului Dinamo. La Steaua e mai multă civilizaţie faţă de alţii, armata nu are treabă. Timişoara au distrus-o pentru un milion, dar Rapidul are cele mai multe datorii şi tot primeşte licenţa. Loteria română şi Mircea Geoană sînt asociaţi ai Rapidului, asta nu mi se pare normal", a spus Mititelu.

Mititelu atacă şi felul în care jucătorii sînt declaraţi liber de contract şi mai apoi legitimaţi la alte cluburi. Acesta este convins că Prepeliţă a fost legitimat ilegal la Steaua.

"Jucătorii au fost legitimaţi înainte de a fi declaraţi liber de contract. Prepeliţă a semnat cu Steaua înainte să îşi plătească taxa de recurs la decizia de a deveni liber de contract. Toţi jucătorii Craiovei au fost declaraţi liberi în mod fraudulos. Delegatii echipei naţionale de la campionatele din 94 şi 98 sau pe unde am mai fost sînt toţi procurori şi judecatori", a încheiat Adrian Mititelu.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
alo12
alo12  •  25 Mai 2012, 09:49

VOI CHIAR ATI CREZUT CA MITITELU "LATRA"DEGEABA???? EU CRED CU TARIE CA A FOST "EXECUTAT"IMPREUNA CU UNIVERSITATEA.....ASTA CU FEDERATIA S-A MAI SPUS SI NU A REACTIONAT NIMENI....DIN PACATE.

cata_buc
cata_buc  •  25 Mai 2012, 07:57
Postat de biancorossi pe 24 Mai 2012, 22:43

pentru ce izbucnire in media? pentru aberatiile aluia? pai nici presa nu-l mai baga in seama, deja nu se mai vinde. close case. la propriu si la figurat. din pacate. adica dezafiliere. asta e deocamdata rezultatul obtinut de marele vizionar si revolutionar, contorsionistul brutar mititel cel foarte chel si analfabet.

amice , omul deja a venit cu documente , se putea face o mica analiza din partea "ziaristilor " dar ..... tacere , de chestia cu licentele la fel ...e tacere chiar daca arata acte , deja sunt penibili , pun in partea superioara articole cu tepele pe care vrea sa le dea copos , iar ceva , totusi, concret trateaza cu dezinteres.... asa ca ,,,,,

dragosbluemontreal
dragosbluemontreal  •  25 Mai 2012, 06:46
Postat de valyomanyd pe 25 Mai 2012, 03:33

Stii tu ceva ,dar nu stii bine, haplea in chiloti l-a numit ...Eugen Barbu, care ulterior si-a cerut scuze....Mai invins Rodioane a fost titlul articolului din Flacara.. Inca ceva, Andone un dinamovist, a batut Dinamo acasa la ea si a luat titlul cu CFR, asa ca nu conteaza ,daca esti profesionist iti faci treaba oriunde !!!

M-ai invins, Rodioane! Asta a fost titlul articolului dupa meciul pe Rasunda, dar mi se pare ca in Saptamina. DREPTATE PENTRU STIINTA!!! Oricum, haplea a fost unul dintre cei mai prosti si slabi pe teren, daca nu cel mai prost! (vezi Craiova - Benfica, la 1 - 0, cind singur cu Bento nu inscrie!!!).

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close