FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mititelu află azi dacă Napoli va rămîne antrenorul Craiovei

Napoli e la al treilea mandat la cîrma Universităţii
Napoli e la al treilea mandat la cîrma Universităţii

Articol de - Publicat miercuri, 02 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 martie 2011 08:39

Azi e ultima zi în care contractul italianului mai poate fi depus la FRF pentru ca antrenorul să poată sta pe bancă la meciul cu Brăneşti

Nicolo Napoli joacă tare: a amînat pînă în ultima zi semnarea contractului cu Universitatea. Peninsularul şi-a înştiinţat colaboratorii după meciul cu Steaua că sînt şanse să plece de la Craiova dacă lucrurile nu vor decurge bine azi şi nu va obţine ce-şi doreşte la discuţia decisivă cu Adrian Mititelu.

Apropiaţi ai clubului oltean nu cred că tehnicianul va avea sorţi de izbîndă în faţa patronului: "Napoli e «tare» ca fularul cînd e vorba de Mititelu, n-are nici o şansă la tratative. Şi chiar dacă mîine ar pleca, a doua zi e suficient ca Adrian să-i dea doar un bip şi se prezintă înapoi la echipă".

În zilele premergătoare derby-ului cu Steaua, Gazeta a informat în exclusivitate că "principalul" Craiovei l-a avertizat pe Mititelu că nu rămîne la echipă dacă nu încasează bani avans din salariu la semnătură.


Costea I spre Ligue 1
Florin Costea (25 de ani) a fost urmărit din tribune la meciul cu Steaua de un emisar al lui Toulouse. Este vorba despre directorul sportiv al grupării franceze de pe locul 11 în Ligue 1, Ali Richedi. Bun prieten cu Ţicleanu, Richedi a mai fost să-l vadă pe atacantul oltean în cantonamentele de iarnă de la Govora şi din Antalya şi e aşteptat şi la partida cu Brăneşti.

"Cedez gratis acţiuni suporterilor!"
Adrian Mititelu anunţă că va revoluţiona structura acţionarială a grupării oltene. "Nu vînd echipa, dar la vară vreau să le dau gratuit suporterilor o parte importantă din acţiunile mele. Este vorba de un pachet de 30 la sută din total", a anunţat finanţatorul Ştiinţei la GSP TV.

Inbox:
»» Secundul lui Napoli, Sandu Tăbîrcă, şi preparatorul fizic al echipei, Gabriel Martinez Poch, vor şi ei să dea în judecată Ştiinţa pentru a-şi recupera ratele salariale restante.
»» "Zoro a rămas impresionat de ataşamentul suporterilor faţă de echipă. Nu-i venea să creadă numărul mare de suporteri care au venit la stadion pe acel ger cumplit cu Steaua", a spus vicepreşedintele Craiovei, Vlad Roşca, la GSP TV.
»» Oltenii au anunţat că intrarea va fi liberă pentru fanele Ştiinţei la partida cu Brăneşti, programată luni, 7 martie, de la ora 18:00, în direct la GSP TV.
»» Cazurile "Piţurcă" şi "Dina" au fost ieri amînate. Cei doi solicită despăgubiri financiare din partea clubului din Bănie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
ile_calagioale
ile_calagioale  •  03 Martie 2011, 13:02

indiferent cine va veni, in maximum o luna, incepeti sa-l injurati caaaa..... gasiti un motiv

breitner
breitner  •  02 Martie 2011, 15:37

de unde bani ? si daca bani nu-s atunci nici napoli nu-i !

cristian08
cristian08  •  02 Martie 2011, 13:25

ar fi prea frumos sa investeasca Gica Popescu la Craiova, dar nu prea cred!..din cate stiu e spre desfiintare si Scoala de fotbal Gica Popescu...iar baciul si-a dat seama de mult in ce mocirla e fotbalul romanesc! uitati-va la Urziceni...au luat o carca de bani la castigarea caompionatului si in jocurile din Europa si vor sa fuzioneze, sa dispara! Omul ala si-a facut plinul, s-a aranjat si vrea sa dispara!....dar la polul opus este CFR, care continua, care vinde jucatori pe bani multi, care cumpara jucatori si ii promoveaza! ...Pai ce sa facem noi cu Mititelu?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează