FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mititelu exultă: "Luni primim decizia, iar marţi ne înscriem în Liga 1!"

Adrian Mititelu anunță revenirea Universității Craiova în Liga 1
Adrian Mititelu anunță revenirea Universității Craiova în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 18 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 18 iunie 2012 19:59

Adrian Mititelu este foarte încîntat de ce s-a discutat astăzi la Curtea de Apel şi consideră că este o victorie foarte mare a sa împotriva celor de la FRF.

"A fost un meci deosebit de greu, dar cu un arbitru judecător foarte corect, cum ne-am dori să fie cît mai mulţi în România, care ne-a inspirat încredere şi speranţa că vom avea cîştig de cauză. Sîntem optimişti, indiferent cum ar fi lucrurile sînt în favoarea noastră", a spus Adrian Mititelu.

Patronul Universităţii Craiova crede că judecătorii de la Curtea de Apel sînt mult mai greu de influenţat decît şefii de la FRF, dar este convins că mai există şi unii care sînt manevraţi. Mititelu crede că acest caz va schimba multe lucruri în fotbalul românesc.

"Aşa face FRF cînd nu poate să corupă judecătorii, îi recuză. La Curtea de Apel e mai greu să ajungi să corupi judecătorii, deşi şi aici mai sînt unii corupţi. Este un caz care poate schimba totul în fotbalul românesc, iar Mircea Sandu vrea cu disperare să nu piardă acest proces", a adăugat Mititelu.

Adrian Mititelu vrea ca acum DNA-ul să îşi intre în rol şi să îi ancheteze pe toţi cei care au dorit răul Universităţii Craiova. Acesta trage un semnal de alarmă în privinţa lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, crezînd că aceştia vor primi pedeapsa meritată.

"Pasul următor este ca DNA-ul să dea drumul la treabă. Sigur  ne va oferi în curînd o surpriză. Aşteptăm decizia Curţii de Apel luni, iar marţi ne înscriem în campionat. Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir trebuie să îşi primească pedeapsa meritată. Am auzit însă că Gabriel Oprea face presiuni să blocheze dosarul de la DNA, dar nu cred că se poate aşa ceva", a mai spus Adrian Mititelu.

Adrian Stîngaciu îi atacă pe oficialii Universităţii: "Ne-au înjurat pe holurile Curţii de Apel!"

Reprezentantul FRF la şedinţa de astăzi a Curţii de Apel, Adrian Stîngaciu, îi atacă pe apărătorii Universităţii, spunînd despre aceştia că i-au înjurat pe cei de la FRF şi au încercat să pună presiune pe el.

"Trăim cu speranţa că e vorba de o judecată imparţială şi corectă. Craiova a făcut presiuni asupra noastră adresînd injurii pe holurile Curţii de Apel", a spus reprezentantul FRF, Adrian Stîngaciu.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
stelist86
stelist86  •  19 Iunie 2012, 06:26

mititelu-gratarelu,ai dus de ripa acest club ca nu poti face fata financiar,nu te mai imbata cu apa rece,justitia nu poate intoarce un vot democratic,frf si lpf sunt organizatii sportive a caror reguli trebuiesc respectate de toti componentii,TU AI INCALCAT ACESTE REGULI si ai fost exclus,CLAR CA LUMINA ZILEI,ca sa te lamuresti vezi cazul F.C.SION din elvetia,ACEST CLUB ESTE O CACIULA PREA MARE PENTRU LUBENITA TA DE PE UMERI,asa cum s-au convins timisorenii de escrocul iancu asa se vor convinge si oltenii de mititelu-gratarelu

suporteru
suporteru  •  19 Iunie 2012, 04:11

ma unde vedeti voi ca a spus Mititelu asa ceva?Numai in capul vostru vostru gol troaca!!!

spivak
spivak  •  19 Iunie 2012, 01:31

Iar a scăpat Mititelu din balamuc? Legaţi-l domne de pat!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează