FOTBAL  »  Superliga  »  STADION CS U CRAIOVA

Mititelu, nervos după ce CSU Craiova a anunțat exclusivitate pentru noul stadion: "E un act fraudulos! E un abuz"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 11:57

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, a reacționat dur după ce Marcel Popescu, președintele CSU Craiova, a anunțat că echipa din Liga 1 are exclusivitate în a folosi noul stadion din Craiova. (Detalii Aici)

"Ceea ce au făcut ei este un act încheiat fraudulos, care nu are absolut nicio valoare juridică. Cum să fie posibil așa ceva? Acest act e egal cu zero! Niciodată o investiție publică nu poate fi la dispoziția lui Rotaru.

Ei au acel act, un contract de asociere încheiat pe vechiul stadion și care a fost făcut atunci, pentru a mă evacua pe mine. Să nu pot juca eu atunci, în 2013, când a fost nebunia asta. Acel act face obiectul unui dosar penal la DNA".

Citește și: 
Tolontan despre subiect: "Stadionul din Craiova a fost ”privatizat” încă înainte de inaugurare!"

""S-a început urmărirea penală în acel caz. Am trimis 3-4 cereri la Primărie pentru a mă lăsa să joc și eu pe acest stadion. N-a venit nimic! Niciun răspuns! E clar că nu vor să mă lase. Dar nu știu cum să facă hârtia! Oricum e un abuz ce fac ei. Nu au o lege pe care să se bazeze. La câte mi-au făcut ei mie aici, asta cred că e cea mai ușoară. Vor să omoare echipa asta! Nu vor să vadă suporterii cum vin la noi.

Le e teamă de realitate! Marcel Popescu e bun doar de declarații haioase, dar la lucruri oficiale e zero barat. Atenție la încă o chestie, CS U Craiova nu va da niciun ban, deci normal ar fi să nu-mi ia nici mie vreun ban", a zis Adrian Mititelu pentru GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
radufl
radufl  •  08 Noiembrie 2017, 08:43

Măi Țâcă, măi flăcău mă, du-te bre ***... du-te acasă, mai scanează niște hârtii și pune-le pe Facebook ca să ne distrăm și noi... reînnoiește certificatul ăla că nu te mai primește nenea doctoru' înapoi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

122853798478885
Mihai Paun  •  07 Noiembrie 2017, 21:21

Au furat,sigla,echipa,acum stadionul psd-istii astia !!!***,jubileaza,chiar daca le fura nevestele!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fly_vyp
fly_vyp  •  07 Noiembrie 2017, 21:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează