FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM a început războiul cu Dinamo cu o ironie: "Am bătut palma cu Real Madrid" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 02 mai 2013 09:52

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, vede echipa lui Laurenţiu Reghecampf deja calificată în grupele Ligii Campionilor. Oficialul "roş-albaştrilor" a anunţat şi primul adversar pe care doreşte să-l întîlnească în primul meci din faza grupelor.

"Am bătut palma cu Real Madrid! Jucăm pe 17 septembrie", a fost mesajul postat de Mihai Stoica azi-noapte pe Facebook. Această dată coincide cu cea din calendarul sezonului viitor de UEFA Champions League. Atunci, pe 17 şi 18 septembrie se va juca prima etapă a celei mai importante competiţii intercluburi.

Steaua mai are nevoie de 4 puncte pentru a deveni campioană, astfel asigurîndu-şi locul în turul doi preliminar din Liga Campionilor. Acesta este şi motivul pentru care echipa din Ghencea nu doreşte un amical tare în această vară, elevii lui Laurenţiu Reghecampf avînd majoritatea datelor ocupate.

Ironie la adresa rivalilor
Mihai Stoica a postat acest mesaj şi pentru a-i ironiza pe rivalii din "Ştefan cel Mare", care au jucat un amical cu FC Barcelona în vara trecută: "Nu mă încîntă amicalul lui Dinamo, noi nu jucăm amicale cu echipele mari, doar oficiale", au fost cuvintele managerului Stelei cînd a auzit de disputa "cîinilor" cu echipa lui Messi.

La finalul partidei, MM s-a arătat dezgustat de ceea ce a văzut pe teren: "A fost o pantomimă de slabă factură", a spus atunci Mihai Stoica.

Au refuzat Juventus
Managerul Stelei a recunoscut ieri la Fanatik Show faptul că echipei din Ghencea i-a fost propusă o partidă amicală împotriva campioanei Italiei, Juventus Torino, însă a refuzat-o.

"Da, este adevărat că ni s-a propus să jucăm cu Juventus un amical. Am refuzat pentru că nu putem. În acea perioadă avem partidele din preliminariile UEFA Champions League şi nu avem cum", a spus Mihai Stoica.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (36)
marbostgms
marbostgms  •  02 Mai 2013, 17:21

Astept cu nerabdare comentariile lui MM de la mititica. Ce conferinte de presasuper vor fi in curand !

andy56
andy56  •  02 Mai 2013, 13:14
Postat de carton pe 02 Mai 2013, 10:31

Si prin asta ai demonstrat ca esti un gunoi mai mare decat Mimi Stoica.In Romania nu se poate face performanta pentru ca gunoaie ca tine sunt si prin presa.Presa v-a destabiliza orice club care incepe cat de cat sa isi revina.Dinamo a batuto pe Everton cu 5-1,a batuto pe Bayern 04,a intors un 0-3.Numai voi faceti tot ma.Scheletul ala al stelei de la nationala si-a aratat adevarata valoare in meciurile cu Ungaria si Olanda.

pai normal, a jucat scheletul.....mai trebuie muschi si creier......zi-le pitzi (talent)......

andy56
andy56  •  02 Mai 2013, 13:07
Postat de badeadorian pe 02 Mai 2013, 11:08

Pe MM il roade tare declaratia filmata in care , ajuns presedinte o zi la Rapid , spunea cu lacrima in colt de ochi : ' Mi s-a indeplinit un vis ' !!! :)) Atacurile lui "posterioare" - adica facute cu kurul - erau facute in dorinta de a sterge acea declaratie facuta pe burta goala de fomist ce era si este !! ... El stie doar sa scuipe si apoi sa linga si invers . Spre deosebire de el acei suporteri aflati la limita dintre maimuta si om care doar scuipa sunt mai de apreciat .

e explicabil, asa fac toti taranii cand ajung in Bucuresti......li se indeplinesc vise....si devin "menajeri" suna bine "mimi de la menajerie" ...... si batu cuba cu mache pe ritmuri de pitzi talent......

Vezi toate comentariile (36)
Comentează