FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, AZI ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

MM confirmă interesul pentru antenorul Pandurilor: "Nu vorbim acum de Grigoraş"

Mihai Stoica ţine neapărat să lucreze cu antrenorul viitoarei adversare din campionat a Stelei.
Mihai Stoica ţine neapărat să lucreze cu antrenorul viitoarei adversare din campionat a Stelei.

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 30 martie 2012 23:02

Managerul Stelei n-a infirmat faptul că îl doreşte pe tehnicianul gorjenilor în Ghencea după finalul actualului campionat, dar nu poate face public acest lucru deoarece echipa are un antrenor deocamdată.

Gazeta Sporturilor de ieri a anunţat că la terminarea actualului campionat, Mihai Stoica şi-a asumat responsabilitatea de a-l aduce antrenor principal la Steaua pe Petre Grigoraş. Mihai Stoica, noul manager general al echipei, a fost întrebat ieri despre acest lucru imediat după ce a ajuns, împreună cu echipa, la Tîrgu Jiu.

"Nu e normal ca eu să discut despre Petre Grigoras acum. Am avut numeroase ocazii sa vorbesc despre calităţile lui Grigoraş", a spus MM, care a lăsat clar să se înţeleagă că din respect pentru Stoichiţă, actualul antrenor, nu va vorbi despre venirea lui Grigoraş mai devreme de finalul campionatului.

În vara trecută s-a opus
Grigoraş a fost aproape de a veni la Steaua şi în iunie 2011, după ce Olăroiu a refuzat oferta lui Becali de a rămîne şi a plecat la Al Ain. Atunci însă, negocierile cu Grigoraş au fost blocate tocmai de Mihai Stoica. "Patroane, nu e un antrenor care să organizeze jocul, noi avem nevoie de un tehnician care să organizeze echipa deoarece avem mulţi jucători noi" a fost argumentul lui MM, iar Becali a acceptat varianta Ronny Levy.

Grigoraş depinde de Stoichiţă
Soluţia Grigoraş va deveni de actualitate la vară doar dacă Stoichiţă nu-şi îndeplineşte obiectivul impus şi anume ocuparea unuia dintre primele două locuri. "Dacă Stoichiţă cîştigă campionatul, se umple de bani şi rămîne pe mai departe. Şi dacă termină pe locul 2 va continua ca să-şi joace şansa de a ajunge în grupele Champions League", a declarat Becali.

263 de meciuri are Grigoraş ca antrenor în Liga 1, cu 100 mai multe decît Mihai Stoichiţă

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Cadu: "Steaua nu contează"

Căpitanul CFR-ului a comentat disputa pentru cîştigarea campionatului şi s-a referit la una dintre formaţiile care anunţă că încă îşi doresc să termine pe primul loc. "În fiecare zi văd că Steaua e principala candidată la titlu şi că este cea mai buna echipă din România după ce cîştigă un meci. Am spus-o încă de la începutul campionatului, Steaua n-are absolut nici o şansă la titlu!", a spus Cadu.

Duckadam nu e surprins că Ilie a plecat
Preşedintele de imagine al Stelei s-a referit la schimbarea tehnicianului principal şi susţine că nu e nimic surprinzător. "Dacă m-a surprins faptul că Ilie Stan nu mai e antrenor? Nu. De ce? Pentru că în ultimele două etape s-au înregistrat rezultate care ne-au îndepărtat de titlul de campioană", a spus Duckadam pentru GSP TV. Înainte de startul minireturului, Ducakadam spusese că e nevoie de 15 puncte în primele 5 etape pentru ca echipa să aibă şanse la titlu. Steaua a luat doar 10 puncte.

Patru jucători la limita suspendării
Diseară, Steaua va avea pe teren nu mai puţin de 4 jucători care sînt la un cartonaş galben distanţă de a fi suspendaţi în următoarea etapă. Geraldo, Iliev, Chiricheş şi Tibi Bălan sînt la limită şi vor sta pe margine cu Sportul dacă vor fi avertizaţi diseară de "centralul" partidei.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (9)
bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  31 Martie 2012, 15:47
Postat de inima_de_caine pe 31 Martie 2012, 09:44

Iar etapa viitoare, când vor juca cu Sportul, vor spune că şi Isăilă ar putea fi o varianta interesantă şi că sunt vreo 3-4 jucători ce ar putea face pasul la Steaua din "Regie"... că aşa sunt MM Stoica şi Becali, nişte caractere infecte ce apelează la mijloace nesportive, terfelind şi ducând în derizoriu numele Stelei!

bine punctat

dementyal
dementyal  •  31 Martie 2012, 10:45

asa echipa asa caractere ... dupa ce s au murdarit de noroi intre ei acuma se pupa :)))..patetic si acu incearca sa tranteasca meciul

inima_de_caine
inima_de_caine  •  31 Martie 2012, 09:44

Iar etapa viitoare, când vor juca cu Sportul, vor spune că şi Isăilă ar putea fi o varianta interesantă şi că sunt vreo 3-4 jucători ce ar putea face pasul la Steaua din "Regie"... că aşa sunt MM Stoica şi Becali, nişte caractere infecte ce apelează la mijloace nesportive, terfelind şi ducând în derizoriu numele Stelei!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează