FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - STEAUA 0-3

MM dă vina pe ”naţională” pentru accidentarea lui Tănase: "S-a văzut că am avut mulţi jucători la lot"

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 16:59

Managerul Stelei a insinuat că accidentarea lui Cristi Tănase s-ar datora pregătirii fizice precare de la lot.

Accidentarea lui Cristi Tănase din minutul 52 a fost minusul unei seri care putea fi perfectă pentru roş-albaştri la Iaşi. Mijlocaşul stelist a resimţit dureri la pulpa dreaptă după un sprint şi a fost înlocuit cu Adi Popa.

Tănase va fi supus azi unui control medical amănunţit pentru a se vedea cît de gravă este accidentarea sa. "Dodel" ar putea rata partida de joi, din Europa League, de la Stuttgart, dar şi derby-ul cu Rapid, de lunea viitoare.

La finalul partidei, managerul echipei, Mihai Stoica, a făcut o legătură între accidentarea lui Tănase şi modul în care sînt pregătiţi fizic jucătorii la echipa naţională.

"Sper ca accidentarea lui Tănase să fie una minoră şi el să nu piardă nici măcar un antrenament alături de restul echipei. A fost extrem de bine cînd toţi jucătorii s-au antrenat în Ghencea şi i-am supravegheat. Nu vreau să atac pe nimeni, dar s-a văzut că am avut mulţi jucători la lot", a mărturisit MM la DigiSport.

9 meciuri a jucat Cristi Tănase în toate competiţiile în acest sezon, el marcînd de trei ori

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
andyschleck
andyschleck  •  18 Septembrie 2012, 00:07

Ce fata de berbec are si MM asta... Bai MM ia sa iti iei tu toti clovni convocati de Piti si sa faceti voi 10 turee de teren si sa jucati turca ca la fotbal nu va pricepeti...

rogersud
rogersud  •  17 Septembrie 2012, 21:45

meeeemeee esti in toate facultatile mintale?tanase in 2 jocuri la nationala (cu andorra si estonia)NU a alergat mai mult de 1000 de metri!!!NU a dat Ocentrare,NICI O pasa decisiva,nu a facut NICIUN dribling...ESTE ZERO!normal ca fortand in meciul derby cu iasi s-a accidentat!

lau72
lau72  •  17 Septembrie 2012, 20:31

Pani nu voiati voi nationala numai din stelisti ? dra pana la urma mimi are dreptate , mai bine sa nu il mai cheme Piturca la Nationala .......

Vezi toate comentariile (11)
Comentează