FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 0-1

MM Stoica ia foc: "Jucătorii lui Dinamo au adus torţe la stadion. Vor plăti CU SIGURANŢĂ!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 aprilie 2011 23:24

MM Stoica a susţinut după meciul cu Dinamo că fotbaliştii echipei adverse şi-au aprovizionat fanii cu torţe, managerul din Ghencea fiind convins că echipa din Ştefan cel Mare va fi penalizată drastic în urma acestui episod.

Citeşte AICI toată desfăşurarea filmului cu torţele introduse pe stadion!

"Rezultatul este nedrept. Ce s-a întîmplat înainte de meci este o premieră în fotbalul românesc. Jucătorii de la Dinamo au introdus materiale pirotehnice în stadion, avem imagini şi dovezi! Jucătorii lor au vrut să se oprească meciul şi să se creeze probleme. Vom depune memoriu. Au fost pungi, mingi descusute şi fulare pe care toţi jucătorii lui Dinamo le-au adus. Trebuie să se facă ordine în fotbalul ăsta şi Steaua să cîştige cu 3-0!

Dinamo trebuie să plătească şi va plăti cu siguranţă. Atîta timp cît FIFA şi UEFA fac o campanie foarte agresivă împotriva violenţei, uite ce se întîmplă la derby-ul României. Jucătorii au avut acceptul conducerii, că nu făceau asta de capul lor. Vom ajunge să introducem pe teren topoare, cuţite! Este infracţionalitate, e un gest care este împotriva legii, deci cei de la Dinamo trebuie să răspundă în faţa organelor abilitate", a acuzat dur Stoica la Fanatik Show, la DigiSport.

Referindu-se la partida cu Dinamo din punct de vedere sportiv, MM s-a limitat să declare:

"Partida am dominat-o cap-coadă, am primit un gol aşa cum reuşim noi să primim. Cel mai scund jucător de pe teren a marcat cu capul! După gol nu s-a mai jucat fotbalul, Dinamo a tras de timp întruna. Bravo lor, scopul scuză mijloacelor. Este jenant că după un meci în care s-a tras de timp în halul ăsta să dai doar 4 minute de prelungire, dar oricum nu mai puteam să ne concentrăm pe final".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (93)
redmantovano
redmantovano  •  26 Aprilie 2011, 18:29

totusi, chestia cu fularul aruncat de moti si prins de jandarm nu poate fi decat un semn divin! uraaaaaa,scapam de moti! (ati vazut ce autogol era sa marcheze?) sa speram ca si fularele aruncate de margaritescu si bordeanu contineau fumigene...

dan_chriss@yahoo.com
[email protected]  •  26 Aprilie 2011, 17:56

M.M. e un tip cu ficatii mancati de ura pentru toata lumea.Piturca a avut dreptate cand l-a caracterizat. Oare cu ce se ocupa el de fapt?

ady_my_star
ady_my_star  •  26 Aprilie 2011, 16:25

prostie de meci si are dreptate, a fost un rezultat nedrept insa nu am nevoie de 3-0 la comisii.Sa-i suspende,sai amendeze, sa le faca ce merita,dar daca au avut bulan si au castigat cu 1-0 ,astai viata,nu poti schimba asta.Felicitari Dinamo! FORZA STEAUA 4 EVER!!!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează