FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Modelul Porto » După campioana Portugaliei, CFR va încheia un parteneriat şi cu Olympique Marseille

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 ianuarie 2013 22:17

Doi tineri jucători de la ocupanta locului 3 din Ligue 1 vor ajunge din vară la Cluj în contul transferului lui Modou Sougou.

Transferul lui Modou Sougou nu este singura afacere încheiată între CFR Cluj şi Olympique Marseille. Cele două cluburi vor semna un parteneriat de colaborare, prin care anumiţi jucători de la formaţia franceză vor ajunge la Cluj sub formă de împrumut.

Este vorba de fotbalişti crescuţi de Olympique, care nu au loc în prima echipă a "fenicienilor" şi care au nevoie de meciuri pentru a progresa. În schimb, gruparea din Marsilia va avea întîietate la transferurilor jucătorilor consacraţi din lotul feroviarilor. CFR Cluj are încheiat deja un contract similar de colaborare cu FC Porto.

Sougou poate debuta sîmbătă pentru OM
Din vară, Olympique Marseille va direcţiona spre Cluj doi tineri jucători, în contul transferului lui Modou Sougou. Atacantul senegalez a semnat ieri contractul cu ocupanta locului 3 din Ligue 1 şi a efectuat şi primul antrenament cu noii săi colegi. Sîmbătă ar putea fi în teren în partida de la Rennes.

"În curînd vom avea toate datele fizice ale lui Sougou. Are calităţi foarte interesante, este foarte disciplinat în joc, se retrage mereu şi recuperează baloane, iar ofensiv propune un joc vertical cu foarte multă viteză. Este pus la punct şi cu finalizarea, un aspect la care echipa noastră a avut probleme. Va face parte din lot pentru următorul meci", a detaliat tehnicianul Elie Boup.

Vis împlinit pentru Sougou
Fostul jucător al CFR-ului, Modou Sougou, este încîntat că a ajuns să joace la Marseille. "Pentru mine este un vis din copilărie să joc la OM. Există 11 milioane de locuitori în Senegal şi cred că vreo 7 milioane sînt suporteri ai lui OM. Cunosc foarte mulţi jucători care şi-ar dori să joace aici, iar eu voi face totul pentru a profita de această şansă uriaşă. Marseille este o echipă mare, totul este foarte bine organizat aici, iar acesta este un lucru extrem de pozitiv pentru un jucător. Primii mei paşi aici mi-au lăsat o impresie foarte plăcută. Îi cunosc personal pe Soley Diawara şi pe Leyti N'Diaye, m-au ajutat foarte mult în aceste zile", a sunat prima declaraţie a lui Sougou.

50.000 de euro pe lună va încasa Sougou la Olympique Marseille

4,5 milioane de euro este suma totală a transferului lui Modou în Franţa, din care un milion de euro va încasa jucătorul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
cfrclujole
cfrclujole  •  24 Februarie 2013, 22:10
Postat de saviola2_8 pe 25 Ianuarie 2013, 14:10

dopat cred ca esti tu, nu mai jigni steaua, dca ai ceva cu ojeru zi despre el! ai dreptate cu becali dar nimic nu-ti da dreptu sa jignesti echipa, nici macar frustrarea, nu ai nici o scuza! stiu ca ti-e greu, mai ales ca ce fura b0zg0rii din gruia anul asta nu prin nici cupele europene! sta-i adevarata diferenta! vezi ce usor e sa jignesti?papleaka!

A zis un adevar, nu a jignit pe nimeni dar tu doar o biata oaie de unde sa pricepi ceva?:)))

forumeer
forumeer  •  25 Ianuarie 2013, 18:57
Postat de albusibiu pe 25 Ianuarie 2013, 11:10

Cacofonie esti tu. Aia e aliteratie. :)))

Aliteria este exact ceea ce am scris in comentariu, si anume o cacofonie intentionata, o figura de stil. Tz, tz, tz, tu, practic, mi-ai scris ca nu se spune/scrie amic, ci prieten: ))).

silvercloud
silvercloud  •  25 Ianuarie 2013, 15:47

Asteptam si un contract de colaborare similar intre Becali si Atletico Mineiro!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează