FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - RAPID, AZI, 15:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Moldovan îi laudă pe giuleşteni: "Întîlnim campioana"

Articol de - Publicat duminica, 24 octombrie 2010 00:00

Viorel Moldovan nu a uitat clipele petrecute în Grant şi îi consideră pe alb-vişinii principalii favoriţi la titlu în acest sezon:

"Întîlnim o echipă foarte bună, cu fotbalişti de mare valoare, care practică un fotbal de calitate. Respect mult acest club, am trăit clipe foarte frumoase în Giuleşti. Mi-e extrem de drag Rapidul, m-am ataşat de suporterii de acolo. Cred că va fi următoarea campioană a României. Singura problemă pentru ei ar fi aspectul financiar. Dacă vor avea linişte, cei din Grant pot lua titlul".

Tehnicianul din Regie spune că în vară a fost la un pas să preia Rapidul şi speră ca într-o zi să ajungă să lucreze în Giuleşti: "Oricine îşi doreşte să le pregătească pe Steaua, pe Dinamo sau pe Rapid. Va veni şi vremea mea să fiu antrenorul rapidiştilor. Am fost aproape să ajung acolo, însă nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Ce a fost a fost!", a mai spus Moldovan.

"Pentru a cîştiga trebuie să fim agresivi, să nu-i lăsăm pe adversari să joace. Avem mare nevoie de toate punctele pentru a nu mai fi <lanterna roşie> a clasamentului"
Viorel Moldovan, antrenor Sportul

15 goluri a înscris Moldovan în tricoul Rapidului în cele 41 de meciuri jucate în perioada 2005-2007

- Andrei Creţu (21 de ani), atacantul împrumutat de la Rapid, a înscris două goluri, în Liga a 2-a, în partida pe care echipa sa, Juventus Colentina, a cîştigat-o în faţa celor de la CS Otopeni (3-0).
- Sportul şi Rapid nu s-au mai întîlnit din primăvara lui 2006, cînd giuleştenii au cîştigat acasă cu 3-0. Din jucătorii de atunci, în lotul giuleştenilor se mai află doar Dani Coman şi Marius Constantin.
- Azi, pe băncile tehnice celor două echipe se află oameni cu ştate vechi la formaţia adversă. Rapidul e condus de trei foşti "studenţi": Şumudică, Cristi Petre şi Bogdan Andone, în timp ce antrenorii alb-negrilor sînt ex-giuleştenii Viorel Moldovan, Dănuţ Perjă şi Florin Tene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
inocentul_cta
inocentul_cta  •  24 Octombrie 2010, 13:01

Ca jucator Moldovan a fost unul din favoriti mei,si vad ca si ca antrenor nu e mai prejos nu vb de rezultate ci de stilul cae il are vb despre adversarele echipei pe care o antreneaza.Mult respect pt Viorel si imi pare rau dar azi va fi victima sigura FZRB

bombon3l
bombon3l  •  24 Octombrie 2010, 11:28

dap :x la 12:30 p giulesti sa plecamm spreee regie :x

osamafzr
osamafzr  •  24 Octombrie 2010, 10:16

sa speram ca va fi meciul lui Cassio si al lui spadacio ! 1-4 scor final !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează