FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Momente din cantonamentul Stelei » Zăpadă, paznici şi glume

Portughezul Geraldo arată semnul victoriei: o nouă zi cu antrenamente istovitoare e gata +3   FOTO
Portughezul Geraldo arată semnul victoriei: o nouă zi cu antrenamente istovitoare e gata

Articol de - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2012 22:26

Sfîrşitul antrenamentelor arată că steliştii stau bine cu moralul: mai găsesc umor chiar şi după ce aleargă mii de metri prin zăpadă, verificaţi de ochii lui Stan şi ai asistenţilor lui.

Stagiul de coşmar din Poiana Braşov nu e chiar atît de groaznic în realitate. Sau, cel puţin, jucătorii îl suportă bine. Mai există momente în timpul alergării cînd fotbaliştii se încurajează între ei: "Haide! Haide!". Ora la care se desfăşoară antrenamentul cel mai greu al fiecărei zile e una suportabilă, 10:30, faţă de programul după care Piţurcă scotea jucătorii din hotel cu urme de perne pe feţe. Selecţionerul îi trezea înainte de ora 7:00!

Zăpada îngreunează deplasarea şi face ca fiecare kilometru să pară mai lung. Ieri dimineaţă, stratul era mult mai mare decît cu o zi înainte şi dispăruse complet traseul ales de Stan pentru antrenamente. A reapărut după o oră, cu zăpada bătătorită de picioarele fotbaliştilor şi de snow-mobilele turiştilor, care-şi trăgeau vehiculele în lateral şi salutau cînd jucătorii treceau prin dreptul lor.

E totuşi de mirare faptul că echipa nu arată ca una chinuită la sfîrşit. Latovlevici se opreşte în dreptul unui fotograf şi cere să vadă pozele, iar portughezul cu origini braziliene Geraldo rîde cu gura pînă la urechi la glumele colegilor. La fel ca el, Tatu n-a mai făcut în viaţa lui pregătire prin zăpadă, dar e printre puţinii care nici măcar nu poartă o căciulă. Gabi Matei se gîndeşte la ce ar putea să facă în puţinul timp liber: "Nu-mi faci şi mie o fotografie pentru facebook?". Martinovici strînge bulgări şi-i trimite "cu boltă" spre un cameraman, în vreme ce turiştii ieşiţi spre pîrtie se strîng în jurul lui Tănase, cel mai solicitat stelist pentru poze şi autografe. Dodel mai rămîne, transpirat, 10 minute ca să se fotografieze cu toţi oamenii din jurul lui şi abia apoi urcă în autocar.

Au bulgărit un dinamovist

Deşi sînt alergaţi cîte 8 kilometri la fiecare şedinţă de pregătire, steliştii nu şi-au pierdut simţul umorului. Mai mulţi fani prezenţi în Poiană le-au solicitat steliştilor autografe şi să facă poze cu ei, iar cînd au aflat că printre aceştia se află şi un dinamovist, Latovlevici şi compania au trecut la atac. Au aruncat cu bulgări în intrus şi chiar au fost la un pas să-l arunce pe acesta în zăpada cea mai mare.

Gigi se implică în scandalul Arafat-Băsescu :)
Gigi Becali e de partea preşedintelui Traian Băsescu în scandalul reformei din Sănătate. "Nu ştiu eu prea bine de ce protestează oamenii, deşi au ieşit în stradă. Oricît de mult a greşit Băsescu, el e preşedintele meu, normal că lui îi ţin partea. Nu pot să ţin cu Arafat, el e un străin în ţara noastră!", a comentat patronul Stelei la GSP TV.

"Să-l ia Borcea pe Wesley!"
Ultimul obiectiv al Stelei pe piaţa de transferuri din această iarnă, brazilianul Wesley, ar putea ajunge la Dinamo. "Nu mă supăr dacă-l ia Borcea la el la echipă. Eu cu finul meu nu o să mă cert niciodată de la fotbal. L-am convins să nu se mai retragă, i-am spus că cel mai frumos lucru pe lume e să ai o echipă de fotbal. Eu de la fotbal am avut cele mai mari satisfacţii! Borcea m-a rugat să nu mai vorbesc de el, că i-am făcut mai mult rău", a spus Becali.

"MM e gelos că nu e la Steaua!"
Gigi Becali i-a răspuns lui Mihai Stoica, după ce acesta spusese că pregătirea la munte este o greşeală. "MM e gelos că nu mai e la Steaua. Nu e invidios, asta ar fi o răutate din partea lui!", a spus Becali. În apărarea lui Stan a sărit şi selecţionerul Victor Piţurcă: "Jucătorii Stelei să stea la munte şi să se pregăteasă, să nu se mai ia după ce spun unii şi alţii!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
nerone
nerone  •  15 Ianuarie 2012, 14:44
Postat de steaua.the.best.. pe 15 Ianuarie 2012, 09:03

Si jucatorii dinamovisti striga: STEAUA E NUMAI UNA

revin cu o precizare:asta e una din glumele din cantonamentul stelei,iti garantez!

nerone
nerone  •  15 Ianuarie 2012, 14:41
Postat de steaua.the.best.. pe 15 Ianuarie 2012, 09:03

Si jucatorii dinamovisti striga: STEAUA E NUMAI UNA

asculta aici ,baietel!cum se numeste ciobanul care si-a pierdut oile????? OAIERLESS!!!!!! baga la cap si da-o mai departe ,ca e buna,nu fii ofticos!

steaua.the.best..
steaua.the.best..  •  15 Ianuarie 2012, 09:03
Postat de imperator pe 15 Ianuarie 2012, 01:20

Doar un dinamovist au gäsit si ei ? Ceilalti cred ca au strigat Forta Steaua de frica ! :))

Si jucatorii dinamovisti striga: STEAUA E NUMAI UNA

Vezi toate comentariile (6)
Comentează