FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ-RAPID 1-0

Mureşan: "Dumnezeu ţine cu cei puternici, cu cei cinstiţi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2010 00:00

Preşedintele liderului Ligii I crede că lupta pentru titlu se va da în doi în acest final de stagiune.

"A fost o repriză grea, un meci dificil, ne-am obişnuit să cîştigăm italieneşte. Am avut şi un pic de noroc, dar aşa e în fotbal. Echipa a luptat admirabil, a depus un efort fantastic. Am fost peste Rapid.

Ne-am distanţat de urmăritoarele noastre, noi nu sîntem pomanagii. Dumnezeu ţine cu cei puternici, cu cei cinstiţi. Atuul nostru este că avem 20 de jucători de valori apropiate.

Ne batem cu Steaua la titlu. Cred că va cîştiga cu Poli Iaşi şi se va apropia la trei puncte de noi", a declarat Iuliu Mureşan la Fanatik Show pe Digisport.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (26)
varza00
varza00  •  12 Aprilie 2010, 03:57

Sa vezi cand o sa-ti crape si tie gaoaza la bulau cum o sa-ti schimbi discursul.

 •  12 Aprilie 2010, 01:51
Postat de sundancekid pe 12 Aprilie 2010, 01:15

Sunt bucurestean si tin sa felicit CFR-ul poentru titlul obtinut !!! Sunt convins ca nu il mai port pierde.Au dat dovada de profesionalism, pricepere, multa munca , abnegatie..il merita cu prisosinta !! Echipele din Bucursti au conducatori care nu merita nimic..Au luat infrastructura gata facuta dinainte de 90 siin rest nimic. Succes CFR si personal o sa fiu alaturi de voi !!

Coane Dandanache..."mai puternica ca" ,"ca castiga",in primul rand..nu te da ce nu poti fi..adica INTELIGENT:)...Pai iti pot spune ca s-a vazut clar pentru ca am fost pe stadion....atitudinea jucatorilor..fazele si tot..BLAT CLAR SI LA NESIMTIRE..ai fost la meci??? sau ai stat sa compui pe forumuri:) Puternice sunt echipele cinstite..dar nu prea avem in fotbalul romanesc asa ceva... Dar iti pot spune ca si Timisoara si Unirea Urziceni sunt printre cele puternice alaturi de ST

 •  12 Aprilie 2010, 01:46

Nu vorbiti de cinste ca va bate DUMNEZEU. Voi nu intelegeti sensul cuvantului. Nu-l mai folositi !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează