FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN, LUNI, 19:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mutarea anului » După Taher, Stache şi Negoiţă, "Farmecul vieţii" mai face o victimă: Porumboiu

Articol de , - Publicat vineri, 18 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2011 23:48

Copos vrea din nou să vîndă Rapidul şi negociază în aceste zile cu finanţatorul Vasluiului. Preţul: 9 milioane de euro


Nu e glumă! George Copos negociază din nou vînzarea acţiunilor sale de la Rapid, de data aceasta către Adrian Porumboiu, patronul lui FC Vaslui. Cei doi s-au întîlnit de două ori în această săptămînă pentru a discuta, iar Copos a iniţiat deja un audit la clubul din Giuleşti pentru ca fostul arbitru FIFA să cunoască exact situaţia financiară a alb-vişiniilor.

Cel care a demarat tratativele a fost Porumboiu. Acesta e nemulţumit de autorităţile locale din Vaslui şi nu vrea să mai bage bani. "M-am săturat! Oricîţi bani aş investi, e greu să ai rezultate cu o formaţie fără tradiţie. Nu sînt fani, lipseşte infrastructura, oraşul nu e atrăgător pentru fotbaliştii străini. Vreau un club puternic, vreau să domin fotbalul din România. Rapidul e singurul pe care-l pot lua. Dacă nu reuşesc, mă duc afară şi cumpăr o echipă!", le-a mărturisit omul de afaceri apropiaţilor săi. Oficial, Porumboiu neagă: "Nu negociez cu Copos. E doar o glumă".

Copos nu s-ar opune şi cere 9 milioane de euro în schimbul pachetului majoritar de acţiuni. Actualul şef din Giuleşti nu va pleca din Grant, îşi va păstra şi el o parte din acţiuni. În plus, clubul are în prezent aproximativ 25 de milioane de euro datorie către el şi firmele din grupul ANA Holding! Dacă cei doi se vor înţelege, tranzacţia va intra în vigoare la 1 ianuarie 2012, în pauza de iarnă!

"Toată lumea ştie că Rapidul e o simpatie a mea, dar nu pot să-i iau farmecul vieţii lui Copos, cu ce mai rămîne?!"
Adrian Porumboiu, patron Vaslui

Revine "Vamă"!
O dată cu eventuala sosire a lui Adrian Porumboiu în Giuleşti, se va produce şi reîntoarcere lui Dinu Gheorghe. Fostul preşedinte executiv al Rapidului a discutat în ultimele zile cu Porumboiu şi i-a promis că e de acord să lucreze alături de el. "Vamă" şi-a dat demisia de la Rapid în urmă cu o lună de zile, după un conflict cu Copos.

Demascaţi de Gigi
Cel care i-a dat în vileag pe Copos şi Porumboiu e Gigi Becali, patronul Stelei. Acesta a anunţat la GSP TV că cei doi negociază: "I-am spus lui Porumboiu să aibă grijă pentru că George Copos are obişnuinţa de a mai băga cîte o clauză prin care să ia şi banii şi să rămînă şi cu clubul. Dacă auditul va scoate la iveală datorii mari, atunci afacerea va pica". În urmă cu cîteva zile, Copos anunţa: "Rapidul e singurul club din România care nu mai are nici o datorie la bugetul statului. Pentru noi asta a fost prima prioritate!".

"Dream Team" pentru Răzvan
Porumboiu intenţionează să-l păstreze pe Răzvan Lucescu la conducerea echipei şi va aduce cu el cei mai importanţi jucători de la FC Vaslui. Printre ei se vor număra cu siguranţă: Sînmărtean, Wesley, Adailton, Milanov, Papp, Pavlovici şi Temwanjera! O dată cu venirea acestora, vor fi şi unii jucători ce vor fi lăsaţi să plece, precum: Apostol, Glauber, Cassio, Sburlea sau Creţu.

Cum va putea arăta Rapidul în retur:
D. Coman - R. Duarte, Marcos Antonio, Papp, Bozovici - Adailton, Alexa, L. Sînmărtean - Wesley, Temwanjera, Deac

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (40)
nick.name
nick.name  •  19 Noiembrie 2011, 12:37

STEAUA ARE CEI MAI MULTI SUPORTERI STEAUA ARE CELE MAI MULTE CAMPIONATE CASTIGATE STEAUA ARE CELE MAI MULTE CUPE CASTIGATE STEAUA ARE CELE MAI MULTE SUPERCUPE CASTIGATE STEAUA A CASTIGATI UEFA CHAMPIONS LEAGUE STEAUA A MAI JUCAT O FINALA DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE STEAUA A CASTIGAT SUPERCUPA EUROPEI MAI SUNT CATEVA SEMIFINALE JUCATE DAR NU LE MAI TREC DIN LIPSA DE SPATIU...

sexilian
sexilian  •  18 Noiembrie 2011, 21:04

da ma asa e si becali are sida

stancuvlad
stancuvlad  •  18 Noiembrie 2011, 17:00

Cătălin Popescu si Alexandru Răducanu. NU E O GLUMA. Faceti un bine omenirii si aruncati-va de la etaj...unul cat mai in sus va rog.... Oare C Tolontan, cand se ia de televiuziuni pentru superficialitate, lipsa de profesionalism si orientare spre scandaluri inventate, citeste adunatura asta de cuvinte careia voi ii ziceti articol inainte de a vorbi? Ar trebui sa ii sara ochii din orbite. Nu stiu cum poate sa suporte asa specimene....

Vezi toate comentariile (40)
Comentează