FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIA BRĂNEŞTI - GAZ METAN 2-3

Naivitatea din apărare şi lipsa inspiraţiei din ofensivă au costat Brăneştiul la debutul în prima ligă » Victimă sigură

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

Victoria Brăneşti fost a patra echipă nou-promovată din tot atîtea care a pierdut în această rundă.

Brăneştiul aştepta cu nerăbdare primul joc în Liga I! Aflaţi la Buzău, departe de micuţa arenă pe care au obţinut promovarea, dar susţinuţi în sunet de tobe şi trompete de geleria venită special de "acasă", fotbaliştii lui Ilie Stan s-au pierdut destul de repede cu firea împotriva unei echipe care a început al treilea sezon consecutiv pe prima scenă.

Două penaltyuri clare
După nici o jumătate de oră, oaspeţii conduceau deja cu 2-0! Nicola a comis un henţ clar în careu, Eric (21) a executat, apoi Radu Zaharia (27) a marcat de lîngă apărătorii visători ai Victoriei. Iar cum toate centrările care traversau careul lui Buchta nu ajungeau niciodată la destinaţie, cele 3 puncte păreau imposibil de întors din drumul spre Mediaş. Pînă cînd Buchta a intervenit neglijent în careu şi i-a pus mingea lui Olariu pe punctul de la 11 metri (39).

Ratarea campionatului
După pauză, Gazul a simţit imediat ameninţarea şi a încercat să mai înscrie, dar Eric (54) a lovit transversala. Pe contraatac, gazdele au ratat cea mai mare ocazie a jocului şi, probabil, a acestui debut de campionat. Singur cu portarul, din doar 8 metri, Coman a luat la ţintă peluza! Mult mai precis a fost acelaşi Eric (75), care a făcut 3-1 după o preluare pe piept, furînd Brăneştiului şansa de a rupe şirul înfrîngerilor echipelor nou-promovate în această vară.

- Penaltyul acordat oaspeţilor în minutul 21 l-a scos din sărite pe Ilie Stan. Antrenorul Brăneştiului a protestat apoi la fiecare decizie a arbitrului împotriva echipei sale. La începutul jocului, tehnicianul şi-a salutat galeria în stilul Lăcătuş pe Ghencea.
- Nerefăcut complet după o accidentare suferită la glezna stîngă, fundaşul Marko Markovici a fost doar rezervă aseară pentru Gaz Metan.
- La partidă a asistat şi Daniel Prodan, al cărui frate mai mic, Ciprian, este legitimat la Victoria Brăneşti. Acesta a intrat pe gazon abia în minutul 69.

Interzis vuvuzelelor :)
Înaintea pauzei, cînd din tribună s-a auzit zgomotul făcut de vuvuzele, crainicul arenei din Buzău a intervenit. Acesta le-a reamintit fanilor că pe stadioanele din România este interzisă utlilizarea instrumentului care a făcut furori la Mondialul sud-african. Anunţul a fost întîmpinat cu huiduieli de către spectatori.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
florinch
florinch  •  28 Iulie 2010, 12:06

Vrei sa castigi 75-100$ pe saptamana stand in fata calculatorului?Trimite un e-mail cu textul LUCRU ACASA la adresa [email protected] si vei afla cum.

old-rocker
old-rocker  •  27 Iulie 2010, 09:51

branestiu...spalatorie de bani negri,prin fotbal se albesc bani negri,sursa de evaziune fiscala,d-asta are branestiul echipa in liga lui mitica,d-asta avu otopeniul...

cretzu_slick
cretzu_slick  •  27 Iulie 2010, 09:12

black green,branestiul joaca fotbal ,asa a ajuns in liga 1 iar echipe de pe la pitesti joaca pe la DNA ;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează