FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CRF CLUJ 1-3

CFR CLUJ, CAMPIOANA LIGII 1. EXCLUSIV Nelu Varga, reacție tăioasă după succesul lui CFR Cluj: „Alții au încercat să câștige titlul pe după mese! Noi nu am câștigat prin culise”

Nelu Varga, cu vestă, alături de Dan Petrescu +39   FOTO
Nelu Varga, cu vestă, alături de Dan Petrescu

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 23:09 / Actualizat luni, 03 august 2020 23:39

CFR Cluj a câștigat meciul cu CS Universitatea Craiova, 3-1, și este campioana Ligii 1 pentru a treia oară la rând.

  • CFR Cluj va juca în preliminariile UEFA Champions League, în turul I 

După acest succes, Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a vorbit pentru GSP.ro despre succesul obținut de echipa lui Dan Petrescu și i-a felicitat pe jucătorii săi.

„Alții au încercat să câștige titlul pe după mese. Eu am făcut totul din inimă, nu am făcut-o niciodată pentru bani sau faimă. Sunt un om fericit. Îmi iubesc echipa, antrenorii, staff-ul. Vă iubesc și pe voi, chiar dacă Gazeta ne-a mai «faultat». Dar tot timpul a făcut-o corect. Este o seară importantă pentru noi și am demonstrat că nu facem jocuri de culise cum fac alții. Vă mulțumesc tuturor! Și celor care au crezut în noi și celor care n-au crezut. 

Am jucat pe teren. Am câștigat titlul corect! Nu pe la colțuri sau prin culise. Sunt un om retras, care nu vrea publicitate, dar în seara asta pot să transmit mulțumiri din inimă echipei mele și oamenilor de lângă echipa. E momentul să ne bucurăm pentru performanta această mare. Le mulțumesc tuturor oamenilor care au făcut performanță la această echipă și tuturor celor care ne-au criticat”, a declarat Nelu Varga în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Citește mai multe știri despre succesul lui CFR Cluj: 

Chipciu, moment de sinceritate: „Am crezut că va fi cel mai ușor titlu. La penalty am plâns”

Imagini de senzație din vestiarul lui CFR Cluj

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (69)
steaua.libera
steaua.libera  •  04 August 2020, 10:58

Rotaru a încercat sa ia titlul cum a luat și banii din retrocedări..

razvanrosu82
razvanrosu82  •  04 August 2020, 10:30
Postat de teilandezu pe 04 August 2020, 10:00

Una peste alta , CFR . este superioara Craiovei in cam poate compartimentele , plus ca aseara au jucat cu doua miini moarte si ce miini , Nistor si Cicaldau . La inceputul campionatului visul Craiovei era sa termine in prima parte a clasamentului , la sfirsit vad ca nu este multumita de locul doi CARE PENTRU MINE REPREZINTA UN SUCCES NESCONTAT . rABDARE SI V-A VENII SI TIMPUL VOSTRU . aSTA DACA NU INCEPE CIOBANUL IARASI CU MINARII .

***.. ce manarii a facut? manariile de vre'o 3-4 sezoane sunt facute de altii iar voi tot de el spuneti.. de cum a castigat craiova puncte pretioase sezonul asta cu arbitrii.. nimic? sau asta nu e manarie.. altele sunt bubele ciobanului .. iar alta treaba fcsb e singurul club care nu este sustinut politic sau de vre'o insitutie a statului..restul toti primesc bani de la bugetele locale sau municipale.. in loc sa se dea bani pt dezvoltarea sportului se arunca bani pe interese si voturi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  04 August 2020, 10:20

Nu mai fi atit de retras si plateste-ti jucatorii !!!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează