FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nervos pe jucători » Bonetti a făcut show în vestiar după 2-2 cu Gaz Metan

Bonetti are 14 meciuri pe banca lui Dinamo în acest sezon: şase victorii, patru remize şi patru înfrîngeri.
Bonetti are 14 meciuri pe banca lui Dinamo în acest sezon: şase victorii, patru remize şi patru înfrîngeri.

Articol de - Publicat luni, 08 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 07 octombrie 2012 22:53

Bonetti a făcut o adevărată criză de nervi după meci, în vestiar, la Mediaş, certîndu-i pe apărători pentru golurile luate în prima parte, dar şi pentru neatenţia din joc în repriza secundă.

Atmosfera iar s-a încins în vestiarul "cîinilor". Remiza de la Mediaş (2-2) nu le-a picat bine "cîinilor", deşi jucătorii au declarat că "punctul luat cu Gaz Metan e mai mult decît corect la ceea ce am arătat pe teren". După partidă, în vestiar, Dario Bonetti a fost foc şi pară la adresa jucătorilor.

Dacă în primăvară făcea referiri concrete, acum s-a aşezat în mijlocul încăperii şi-a spus, conform afirmaţiilor ulterioare ale fotbaliştilor: "Nu este posibil să luaţi goluri de copii mici şi să vă bateţi joc de faza defensivă! Jucînd aşa, niciodată n-o să ajungem sus. Unde vă e mintea? Bun, a dat ăla un gol fabulos, dar în repriza a doua de ce ne-au atacat atît de mult?". Fotbaliştii ascultau şi aveau priviri pierdute, nici unul n-a dat vreo replică.

Apoi, antrenorul s-a referit şi la jucătorii pe care i-a introdus în repriza secundă, vizaţi fiind Ţucudean şi Rus. "Vă plîngeţi că nu jucaţi şi, cînd intraţi în teren, nu arătaţi nimic! Ar trebui să demonstraţi pe teren că vreţi să fiţi fotbalişti", a strigat italianul.

Pe Ţucudean, golgeterul echipei, cu 7 reuşite, l-a introdus la pauză şi l-a schimbat în minutul 83, după ce n-a fost receptiv la două centrări ale coechipierilor. Atacantul, schimbat de Koulibaly, era nervos şi afectat de decizie, a evitat să dea ochii cu tehnicianul.

"La noi s-a observat o stare de relaxare. Am încercat să pasăm, dar fără ocazii clare. Avînd în vedere ce ocazii au avut medieşenii, e un punct bun cîştigat de noi. Bine că n-am pierdut" (Srgian Luchin, fundaş Dinamo)

"Bonetti ar trebui să vină şi la conferinţele de presă, altfel ar putea fi sancţionat de către Comisia de Disciplină. Aşa scrie în regulamentul antrenorului, că trebuie să vină, nu să-şi afişeze superioritatea" (Mircea Rădulescu, fostul şef al Şcolii de antrenori)

"Sîntem în reconstrucţie, ne trebuie linişte şi timp pentru că avem jucători tineri şi talentaţi. Trebuie să vorbim mai puţin, să ne antrenăm şi să jucăm fotbal" (Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
xzx
xzx  •  10 Octombrie 2012, 14:57
Postat de fotbalistu pe 08 Octombrie 2012, 17:43

aveam incredere in luchin asta , dar e la fel ca ceilalti,adica egal cu 0. DE URGENTA AR TREBUI ADUS DORINEL MUNTEANU

))))))))) candidezi la '''gluma anului''???? Dorinel Munteanu este VANDUT CIOBANULUI DIN GHENCEA.

demonik_emil
demonik_emil  •  08 Octombrie 2012, 23:51
Postat de ianez pe 08 Octombrie 2012, 23:10

De ce sa-i certe Bonetti pe jucatori ca au facut 2-2 in deplasare? Si Real a terminat tot 2-2 cu Barcelona in deplasare ....

cred ca ai baut ceva inainte sa faci asemenea comparatii....

ianez
ianez  •  08 Octombrie 2012, 23:10
Postat de maccarone2006 pe 08 Octombrie 2012, 21:31

Cica Bonetti a facut show,mi-e si sila sa citesc restul articolului,totul e MINCIUNA... Si apropo acum cateva zile scriati ca Bonetti s-a impacat cu clanul.FALS Bonetti a infirmat acest lucru,nu stiu de unde le scoateti,nici voi nu stiti de unde sa le mai scoateti ca sa va vindeti ziarul... Ii doresc multa mumu' celui care a scris acest articol.

De ce sa-i certe Bonetti pe jucatori ca au facut 2-2 in deplasare? Si Real a terminat tot 2-2 cu Barcelona in deplasare ....

Vezi toate comentariile (37)
Comentează